Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Zorg & Recht Lezing: Inkopen in het sociaal domein

27 mei 2021

Over de gemeentelijk inkoop van voorzieningen in het sociaal domein is geregeld veel te doen. De inkoopkaders en -procedures die op dit moment veel gebruikt worden lijken niet altijd bij te dragen aan de gewenste selectie van zorgaanbieders door gemeenten bij het organiseren van de ondersteuning. Ook blijkt er in de praktijk verschillend te worden gedacht over de vraag wanneer sprake is van een reële prijs.

Luuk ArendsRalph Tak en Frank Cornelissen gaan aan de hand van hun ervaringen in op deze problematiek. Daarnaast bespreken zij de recente ontwikkelingen die op het gebied van zorginkoop in het sociaal domein spelen, zoals het Wetsvoorstel maatschappelijk verantwoord inkopen Jeugdwet en Wmo 2015 en de voorgestelde wijziging van de Jeugdwet op basis waarvan het mogelijk wordt een aantal zorgvuldigheidseisen bij de inkoop van zorg nader vast te stellen.

De lezing is interactief en er is voldoende gelegenheid via de chat vragen te stellen aan de sprekers.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link