Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoopdiagnose. een zinvol inkoopinstrument?

Op de website van Pro Mereor verscheen een artikel over de nut van een inkoopdiagnose. Het artikel beschrijft de verschillende onderdelen van een inkoopdiagnose. Hoewel het artikel zich toespitst op inkoop ICT en Facilitair. is het artikel ook zeker de moeite waard voor inkopers van andersoortige producten.

Inleiding op het artikel:”De professionalisering van de inkoopfunctie heeft de laatste jaren veel aandacht bij overheid en bedrijfsleven. Deze inkoopfunctie lijkt professioneel. veel bedrijven hebben zelfs een inkoopbeleid en beschikken over inkoopactieplannen en inkoopcontracten worden gemanaged. Toch ontbreekt het veel bedrijven nog vaak aan grondig inzicht in de status quo van de inkoop. In boardrooms is inmiddels het besef gerezen dat met het professioneel inrichten van de inkoopfunctie veel resultaat geboekt kan worden. Een periodieke inkoopdiagnose kan hierbij een belangrijk hulpmiddel zijn om voor deze regelmatig terugkerende informatievoorziening zorg te dragen.

Klik hier voor het volledige artikel

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link