Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
23
10
17
Redactie
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Redactie
Dossier: Aanbesteden
Soort:

NEVI is nieuwe premium partner

Twee gevestigde namen in de inkoopwereld gaan elkaar versterken. NEVI wordt premium partner van InkopersCafe.nl en AanbestedingsCafe.nl. “Een hele logische keuze om de handen ineen te slaan”, vertelt Erik de Bruine, Algemeen Directeur van NEVI. “Zowel NEVI als InkopersCafe.nl en AanbestedingsCafe.nl zijn klinkende namen in de inkoopmarkt. Door het bundelen van onze krachten kunnen we de impact vergroten.”

Sander van den Broek, eigenaar van InkopersCafe.nl en AanbestedingsCafe.nl geeft aan het een eer te vinden om samen te werken met NEVI. “We stellen de professionalisering van het inkoopvak centraal. De NEVI-inkoopopleidingen en trainingen zijn in Nederland en het buitenland toonaangevend en het is daarom van belang dat inkopers goed op de hoogte zijn waar hun vak naartoe beweegt. Met wie kun je dat beter doen dan met de Nederlandse Vereniging voor Inkoop- en supply chain management?”

NEVI
NEVI staat voor de professionalisering van de inkoopfunctie in het belang van het bedrijfsleven, de overheid en de samenleving. NEVI is de derde inkoopvereniging van de wereld en investeert sinds 1956 in mensen, onderzoek en praktisch toepasbare kennis. “Wij willen inkoopprofessionals inspireren en ondersteunen”, stelt De Bruine. Om die reden organiseert NEVI netwerkbijeenkomsten en congressen, geeft de vereniging vakopleidingen en trainingen. Tevens ondersteunt NEVI leerstoelen en lectoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.