Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Nieuwe inkopers voor Superunie

Superunie heeft een nieuwe inkoopmanager in de persoon van Joachim Nieuwhoff. Anton Maris is tegelijkertijd in dienst getreden als inkoper van AGF-producten.Beide zijn zij-instromers. Voor zijn aantreden bij Superunie was Nieuwhoff commercieel manager AgroFresh bij Rohm and Haas Company. Daarvoor vervulde hij functies bij Prisma Food Retail. Laurus en Edah.

Anton Maris werkte eerder als operations manager dagvers bij Sligro Food Group. Hij was hier verantwoordelijk voor 23 visafdelingen en elf bakkerijen. Eerder was Maris in dienst als sales- en accountmanager bij Perdigao Agroindustrial en als inkoper AGF bij Bakker Barendrecht.

Partner van Aanbestedingscafé:
Partner van Aanbestedingscafé:

Reacties

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link