Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Partner van Aanbestedingscafé:

Nevi

Nevi is het kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management. Gevoed door visies en inzichten uit bedrijfsleven, publieke sector onderwijs en wetenschap bundelen en duiden wij alle facetten van procurement. Wij delen die diepgaande kennis: in onze vereniging van 7.000 professionals die elkaar inspireren en stimuleren. In doelgerichte opleidingen, trainingen en events voor iedereen die verder wil in ons mooie vak. En in innovatieve krachtenbundelingen met maatschappelijke en commerciële partners. Zo brengen wij, gezamenlijk, procurement naar een hoger niveau.

Nevi. Procurement in perspectief.

Partner van Aanbestedingscafé:

NEVAT

NEVAT is de branchevereniging voor toonaangevende toeleveranciers in de Nederlandse Maakindustrie. NEVAT Onderneemt, Ontmoet en Ontwikkelt voor haar leden, bestaande uit mkb-ondernemingen die actief zijn in de professionele toeleverindustrie. Van system suppliers tot plaatbewerkingsbedrijven en van elektronicabedrijven tot verspaners.

Partner van Aanbestedingscafé:

MKB Nederland

Partner van Aanbestedingscafé:

Nevat

Partner van Aanbestedingscafé:

Vereniging Logistiek Management

Partner van Aanbestedingscafé:

Nima

Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link