Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Partner van Aanbestedingscafé:

UnicornTeam BV

Partner van Aanbestedingscafé:

NCOI Opleidingsgroep

Partner van Aanbestedingscafé:

Open Universiteit

Partner van Aanbestedingscafé:

Covalis

Partner van Aanbestedingscafé:

Inkoopacademie

InkoopAcademie heeft in 2011 de complete trainingsportfolio van PeopleGroup overgenomen. Fred Wittmaekers, voorheen binnen PeopleGroup verantwoordelijk voor deze producten, is als directeur naar InkoopAcademie mee gegaan. InkoopAcademie bouwt daarmee voort op het resultaat van 12 jaar PeopleGroup trainingen, een aantal jaar inkoopconsultancy en meerdere jaren (inkoop)managementervaring in de lijn.

En InkoopAcademie heeft een duidelijke visie. Naar onze mening wordt er op inkoopgebied behoorlijk traditioneel lesgegeven in Nederland. Complete HBO en Universitaire lichtingen toekomstige managers worden op pad gestuurd met een verouderd beeld van inkoop. Inkoop gaat daarbij vooral over kosten en minder. Kortingen, onderhandelresultaat, besparingen en zo meer. Het nadeel hiervan is dat management nog steeds primair inkoopbesparingsdoelstellingen opgeeft aan inkoop. Hierdoor zijn er nog steeds inkopers die vooral voor de quick-wins gaan en daarbij geen oog hebben voor andere (ook lange termijn) resultaten. Die kostenfocus sluit zelden aan bij de interesses van uw klant.

En dan bedoelen we niet die “interne klant”, die wij gewoon collega noemen. Nee, wij bedoelen uw eindklant die uiteindelijk geld over heeft voor de prestatie die u als organisatie gaat leveren. Daarom gelooft InkoopAcademie in inkopen met businessfocus. Focus op wat uw klanten willen en wat u concurrentievoordeel oplevert. Deze focus op concurrentievoordeel maakt InkoopAcademie volstrekt uniek; wij plaatsen inkoop aan de klantzijde van de organisatie, daar waar uw kenmerkende prestatie moet worden geleverd.

Al onze Leergangen, Trainingen en Workshops kennen deze businessfocus. Wij gaan voor het daadwerkelijke resultaat: Inkopen met businessfocus !!!

Partner van Aanbestedingscafé:

Isbw

Partner van Aanbestedingscafé:

Novi Opleidingen

Partner van Aanbestedingscafé:

Purspective

Partner van Aanbestedingscafé:

International Management Forum

Partner van Aanbestedingscafé:

Nevi

Nevi is het kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management. Gevoed door visies en inzichten uit bedrijfsleven, publieke sector onderwijs en wetenschap bundelen en duiden wij alle facetten van procurement. Wij delen die diepgaande kennis: in onze vereniging van 7.000 professionals die elkaar inspireren en stimuleren. In doelgerichte opleidingen, trainingen en events voor iedereen die verder wil in ons mooie vak. En in innovatieve krachtenbundelingen met maatschappelijke en commerciële partners. Zo brengen wij, gezamenlijk, procurement naar een hoger niveau.

Nevi. Procurement in perspectief.

Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres