Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Partner van Aanbestedingscafé:

Ben jij onze nieuwe allround inkoopadviseur met hart voor de lokale overheid?

De samenleving:
Een mooie gemeente met 48.000 inwoners in zeven karakteristieke dorpen in een bosrijk landschap midden in het land. Het oude cultuurlandschap en het aangrenzende rivierengebied maken het plaatje compleet. Een zeer geliefde plek om te wonen, werken en recreëren.

De organisatie:
Wij ontwikkelen ons tot een netwerkorganisatie die midden in de samenleving staat. We hebben allerlei interessante, maatschappelijk vraagstukken en spelen in op de tendens van ‘meer samenleving, minder overheid’. Wij zijn ambitieus en vallen graag op een positieve manier op. We profileren ons als duurzame gemeente en verbinden daar consequenties aan. Wil je weten hoe onze organisatie werkt bekijk dan ons boekje op: http://bit.ly/240Oa9N

De medewerker:
Onze professionals hebben hart voor de samenleving en zetten zich daar dagelijks met veel energie voor in. Bij ons kun je je ontwikkelen en kansen grijpen, zodat je jouw talenten optimaal kunt benutten. Onze arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden zorgen voor een gunstig werkklimaat. Het nieuwe werken geeft hierin ruimte en flexibiliteit.

Voor het thema Koers zijn wij op zoek naar een

Inkoopadviseur

voor 24 uur per week

voor de duur van 1 jaar

Positie in de organisatie:
Wij werken op basis van een gecoördineerd inkoopmodel. Je maakt deel uit van een groep van 3 inkoopadviseurs die vanuit een centrale positie in de organisatie adviseren op strategische en tactische inkoopvraagstukken en regie voeren op inkooptrajecten. De decentrale inkopers zijn vakspecialisten en beleidsadviseurs en hebben binnen hun taken ook een inkooprol.

Wat is het doel van de functie?
Binnen de kaders van wet- en regelgeving en het inkoopbeleid regie voeren op inkooptrajecten en adviseren op alle werkvelden van onze organisatie over inkoop.
Bijdragen aan verbetering van processen en procedures en verdere professionalisering van de gemeentelijke inkooporganisatie.

Wat zijn je werkzaamheden?

Wat vragen wij van je?

Welke competenties heb je?
Je werkt zelfstandig & resultaatgericht. Projectmatige werken is routine. Je schakelt makkelijk in stijlen van communiceren zodat je gesprekken kan beïnvloeden en soepel kan afstemmen op verschillende gesprekspartners. Verder heb je gevoel voor het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving. Vanuit je vak expertise ben je vooral in staat om te adviseren vanuit het bestuurlijke belang en vanuit een partnerrol in te zetten op het bereiken van beleidsdoelen van de organisatie.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een afwisselende baan en enthousiaste collega’s. Deze functie is gewaardeerd in schaal 10 van de CAR-UWO. Het salaris in de aanloopschaal bedraagt € 2527,- tot maximaal € 4121,- in de functieschaal, dit zijn de bedragen bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Naast je salaris ontvang je maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) van 16,3% welke je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen passend bij jouw persoonlijke wensen. Denk aan: extra verlofuren en opleidingskosten.

Heb je interesse?
Schriftelijk reageren, kun je tot uiterlijk 29 mei 2017 via de sollicitatiebutton. Vermeld bij je reactie het vacaturenummer 19-KO-17. Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Daarbij hebben interne kandidaten een voorrangspositie.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Marcel Haurissa, teamleider strategie en advies of met Esther Daleman, adviseur P&O, beiden bereikbaar via telefoonnummer 0343-565600.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

0

Partner van Aanbestedingscafé:

VINCO Group BV

Partner van Aanbestedingscafé:

Michael Page

Partner van Aanbestedingscafé:

Terra Management Groep

Wij van Terra willen persoonlijke ontwikkeling stimuleren en streven ernaar dat mensen zich ontwikkelen vanuit het bewustzijn wie zij van nature zijn. Het besef dat wij mensen deel zijn van de natuur helpt ons daarbij. Te zien hoe dankzij verbondenheid alles wat leeft elkaar beinvloedt, zichtbaar en onzichtbaar, vrij van oordeel en gelijkwaardig, helpt ons te weten dat deze natuur zich ook in ons afspeelt, en tussen mensen, en in organisaties.

Ons werk is duurzaam, zorgvuldig en vol respect om ieders persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van organisaties te ondersteunen. Wij gebruiken onze kennis, ervaring, en intuïtie. Wij zijn overtuigd dat betrouwbaarheid en heldere informatie uitwisseling voorwaarden zijn om ons werk goed te kunnen doen. Bij Terra streven we ernaar een voorbeeld te stellen voor het nemen van leiding of verantwoordelijkheid en het ontwikkelen van natuurlijk meesterschap.

Partner van Aanbestedingscafé:

Personato Werving en Selectie

Partner van Aanbestedingscafé:

DUPP - Food Recruitment

Focus op food

DUPP – Food Recruitment wil voor opdrachtgevers en kandidaten dé werving- en selectiepartner in de foodbranche zijn. Daarnaast bemiddelt DUPP zelfstandige interimmanagers. Vanuit haar centrale locatie in “Food Valley” Wageningen investeert DUPP continu in relatienetwerken en in kennis van de food branche en arbeidsmarkt. Door deze focus op food is DUPP uitgegroeid tot marktleider in deze branche.

Foodbranche-gerelateerde functies

DUPP bemiddelt sollicitanten op hbo- en academisch niveau voor foodbranche-gerelateerde functies in:

  • Marketing & Sales
  • Operations
  • Research & Development
  • Quality Assurance
  • Algemeen Management

Het gaat hierbij om sollicitanten met werkervaring, vanaf een 2e loopbaanstap tot en met eindfuncties in een vakgebied en algemeenmanagement-posities.

Partner in dienstverlening

De dienstverlening van DUPP is gericht op partnership en goede relaties met onze beide doelgroepen, zowel opdrachtgevers als sollicitanten. Voor beiden zijn wij graag een professioneel en waardevol klankbord en adviseur om gezamenlijk tot de juiste keuzes te komen. Onze relaties en onze sollicitanten waarderen dat en ervaren DUPP als een integer, enthousiast en resultaatgericht werving- en selectiebureau.

Partner van Aanbestedingscafé:

JCB Procurement Services

JCB Procurement Services is een professionele partner voor iedere organisatie met vraagstukken op het gebied van inkoop. Onze doelstelling is een totaaloplossing bieden waarmee organisaties hun inkoopfunctie en resultaat structureel kunnen verbeteren.

Als totaal aanbieder op het gebied van inkoop zijn wij u graag van dienst met Consultancy, Detachering, Interim Management en Werving en Selectie. Dat doen wij met kennis, kunde en passie voor het inkoopvak.

Wij beperken ons niet alleen tot adviseren en het schrijven van rapporten, maar wij analyseren uw inkooptraject, signaleren knelpunten en implementeren verbeteringen. Met een realistische en pragmatische aanpak werken wij samen met u aan structurele resultaten en oplossingen.

Een klantgerichte aanpak dus, die een solide basis legt onder uw inkoopproces en meer rendement haalt uit uw inkoop.

Partner van Aanbestedingscafé:

Michael Page

Partner van Aanbestedingscafé:

Field Fashion

Partner van Aanbestedingscafé:

Askjim

Partner van Aanbestedingscafé:

Hays Purchasing & Logistics

Partner van Aanbestedingscafé:

Velde Groep

Partner van Aanbestedingscafé:

Top Buyers

Partner van Aanbestedingscafé:

Inkoop Id

Partner van Aanbestedingscafé:

Aeves

Aeves is specialist op het gebied van Consultancy, Executive Search en Interim Management gericht op de commerciële disciplines binnen organisaties:

Mensen binnen bedrijven en instellingen beter laten samenwerken, dat is de filosofie van Aeves. Binnen veel bedrijven bestaat spanning tussen inkoop-, verkoop- en marketingafdelingen. In plaats van elkaar te versterken, ervaren deze afdelingen en functionarissen elkaar vaak als tegenpolen met als gevolg onvoldoende aansluiting in de commerciële keten. Aeves is gericht op het creëren van synergie en daarmee optimaliseren van het commerciële proces.
Dit doen wij door:

Ervaren consultants
De consultants van Aeves voegen waarde toe aan uw carrière en/of organisatie door hun uitgebreide kennis van verschillende branches en disciplines, gevoel voor organisatiecultuur, mensenkennis én: passie voor het vak. Professionaliteit, betrokkenheid en vertrouwen vormen hierbij de uitgangspunten.

Partner van Aanbestedingscafé:

Hays Recruiting Accounting & Finance

Partner van Aanbestedingscafé:

Skapa Interim

Skapa Interim is verder gegaan onder de naam Nasca Group. 

Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link