Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Ben jij onze nieuwe allround inkoopadviseur met hart voor de lokale overheid?

De samenleving:
Een mooie gemeente met 48.000 inwoners in zeven karakteristieke dorpen in een bosrijk landschap midden in het land. Het oude cultuurlandschap en het aangrenzende rivierengebied maken het plaatje compleet. Een zeer geliefde plek om te wonen, werken en recreëren.

De organisatie:
Wij ontwikkelen ons tot een netwerkorganisatie die midden in de samenleving staat. We hebben allerlei interessante, maatschappelijk vraagstukken en spelen in op de tendens van ‘meer samenleving, minder overheid’. Wij zijn ambitieus en vallen graag op een positieve manier op. We profileren ons als duurzame gemeente en verbinden daar consequenties aan. Wil je weten hoe onze organisatie werkt bekijk dan ons boekje op: http://bit.ly/240Oa9N

De medewerker:
Onze professionals hebben hart voor de samenleving en zetten zich daar dagelijks met veel energie voor in. Bij ons kun je je ontwikkelen en kansen grijpen, zodat je jouw talenten optimaal kunt benutten. Onze arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden zorgen voor een gunstig werkklimaat. Het nieuwe werken geeft hierin ruimte en flexibiliteit.

Voor het thema Koers zijn wij op zoek naar een

Inkoopadviseur

voor 24 uur per week

voor de duur van 1 jaar

Positie in de organisatie:
Wij werken op basis van een gecoördineerd inkoopmodel. Je maakt deel uit van een groep van 3 inkoopadviseurs die vanuit een centrale positie in de organisatie adviseren op strategische en tactische inkoopvraagstukken en regie voeren op inkooptrajecten. De decentrale inkopers zijn vakspecialisten en beleidsadviseurs en hebben binnen hun taken ook een inkooprol.

Wat is het doel van de functie?
Binnen de kaders van wet- en regelgeving en het inkoopbeleid regie voeren op inkooptrajecten en adviseren op alle werkvelden van onze organisatie over inkoop.
Bijdragen aan verbetering van processen en procedures en verdere professionalisering van de gemeentelijke inkooporganisatie.

Wat zijn je werkzaamheden?

 • Je adviseert op aanbestedingen van de gemeentelijke organisatie;
 • Je speciale aandachtsveld ligt op het gebied van wegen, riolering, gemalen, groenvoorziening en openbare verlichting;
 • Je voert de regie op het tactische deel van Nationale en Europese inkooptrajecten;
 • Je adviseert en ondersteunt de medewerkers van de organisatie bij inkoopvraagstukken, waaronder het bepalen van de inkoopstrategie en juiste toepassing van het gemeentelijke inkoopbeleid en bijbehorende inkoopdoelen op het gebied van duurzaamheid, rechtmatigheid en efficiency;
 • Je verricht met de inkoopadviseurs activiteiten ter verhoging van de inkoopkennis van de decentrale inkopers waarbij inkoop niet hun eerste professie is;
 • Bij beleidswijzigingen verricht je met de inkoopadviseurs informatieavonden voor lokale ondernemers;
 • Je draagt bij aan het maken van een jaarlijkse spendanalyse voor het MT.

Wat vragen wij van je?

 • Je beschikt over NEVI 1en een pre is NEVI 2, of een gelijkwaardige opleiding, en hebt een technische MBO/HBO achtergrond.
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring op tactisch niveau binnen de overheid en met Europese aanbestedingen van Werken en Diensten.
 • Kennis van nieuwere vormen van inkoop (prestatie inkoop e.d.) of de bereidheid deze snel eigen te maken.
 • Aantoonbare werkervaring in het civieltechnisch vakgebied en ruime kennis van en ervaring met ARW en RAW.
 • Je hebt kennis van norm- en regelgeving op cultuur- en civieltechnisch vakgebied.
 • Je hebt relevante marktkennis.
 • Je beschikt over aantoonbare kennis op het gebied van aanbestedingsrecht.
 • Je bent analytisch en goed met cijfermatige onderbouwingen.
 • Je bent een netwerker en werk graag samen.
 • Je ziet inkoop niet als doel maar als middel.

Welke competenties heb je?
Je werkt zelfstandig & resultaatgericht. Projectmatige werken is routine. Je schakelt makkelijk in stijlen van communiceren zodat je gesprekken kan beïnvloeden en soepel kan afstemmen op verschillende gesprekspartners. Verder heb je gevoel voor het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving. Vanuit je vak expertise ben je vooral in staat om te adviseren vanuit het bestuurlijke belang en vanuit een partnerrol in te zetten op het bereiken van beleidsdoelen van de organisatie.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een afwisselende baan en enthousiaste collega’s. Deze functie is gewaardeerd in schaal 10 van de CAR-UWO. Het salaris in de aanloopschaal bedraagt € 2527,- tot maximaal € 4121,- in de functieschaal, dit zijn de bedragen bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Naast je salaris ontvang je maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) van 16,3% welke je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen passend bij jouw persoonlijke wensen. Denk aan: extra verlofuren en opleidingskosten.

Heb je interesse?
Schriftelijk reageren, kun je tot uiterlijk 29 mei 2017 via de sollicitatiebutton. Vermeld bij je reactie het vacaturenummer 19-KO-17. Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Daarbij hebben interne kandidaten een voorrangspositie.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Marcel Haurissa, teamleider strategie en advies of met Esther Daleman, adviseur P&O, beiden bereikbaar via telefoonnummer 0343-565600.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

0

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link