Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Je baan
Als productmanager ben je verantwoordelijk voor de inkoop en marketing van de categorie verlichting. Vanuit je kennis van markt-, klant- en productinformatie maak je jaarlijks een commercieel plan. Je stelt een aantrekkelijk assortiment samen wat naadloos aansluit bij de marktbehoefte. Je onderhandelt over optimale condities met gerenommeerde leveranciers waarmee je langdurige relaties onderhoudt. Win-win en wederzijdse belangen staan hierbij centraal.

Daarnaast initieer en bespreek je marketingacties om de producten succesvol in de markt te zetten. Je bent een uitstekende sparringpartner voor je leveranciers en denkt vanuit een hoger abstractieniveau in totaaloplossingen. In deze spilfunctie ben je een brug tussen verkoop (interne klant) en leverancier (externe klant) en ben je continu in dialoog om nog beter aan te sluiten bij hun wensen. Met je analytische kwaliteiten weet je cijfers (voorraad- en omzetgegevens) op de juiste wijze te interpreteren en anticipeert hierop met concrete acties en voorstellen.

De productgroep draad/ kabel/ licht is een van de vijf productgroepen bij Technische Unie. Samen met een pro actief team van professionals zijn we als marktleider toonaangevend in een dynamische markt.

Ga voor Technische Unie
Er zijn volop (door)groeimogelijkheden en veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. We hebben erg goede arbeidsvoorwaarden, zoals 28 + 12 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten. Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een plezierige werkomgeving met korte lijnen. We hebben niet voor niets een hoge medewerkerstevredenheid. Daarnaast staan we op de 14e plaats bij Management Team in de top 500 beste bedrijven van Nederland (mei 2016)! Lees hier het verhaal van onze CEO.

  • Je profiel
    • Je hebt een afgeronde hbo opleiding en een aantal jaar relevante ervaring in inkoop of categorymanagement.
    • Je bent commercieel, analytisch en verbindend en hebt technische affiniteit.
    • Je bent leergierig, overtuigend en een doorzetter
    • Je bent een sterke sparringpartner met goede communicatieve vaardigheden.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Johan Verbeek (senior productmanager) te bereiken op 020 – 545 04 87.
Reageer direct via www.werkenbijtechnischeunie.nl.
Wie zijn wij
Technische Unie is marktleider in het leveren van installatiematerialen. Als technische groothandel leveren we meer dan één miljoen producten op het gebied van elektrotechniek, licht, datacommunicatie, installatiematerialen, sanitair, verwarming en klimaattechniek.
Met een team van 2000 collega’s willen we met de beste dienstverlening onze klanten maximaal ontzorgen, online en offline. We investeren continu in nieuwe oplossingen en in onze eigen ontwikkeling. We bieden uitdagingen aan professionals in een dynamische wereld.
Onze medewerkerbetrokkenheid is beoordeeld met een 8,5, daar zijn we trots op! En we zijn trots op de posities en nominaties die we halen in onderzoeken bij MT500 en Beste Werkgevers.

Postcode/plaats: Utrecht
Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link