Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Adviseur Inkoop en Aanbesteding (GWW)

Samenvatting
De Connectie zoekt een Adviseur Inkoop en Aanbesteding binnen het team Inkoop & Aanbesteding op de afdeling Administratie & Beheer. Als Adviseur begeleid en adviseer je over (Europese) aanbestedingen met name op grond, weg en waterbouw-vlak (GWW). Ga jij ons hierbij helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat je gaat doen en wie wij zijn lees je in deze vacature.

De Connectie: partner in bedrijfsvoering
De gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden hebben de krachten gebundeld op het gebied van bedrijfsvoering. Deze gemeenten, samen goed voor meer dan 230.000 inwoners, hebben op 1 juli 2017 gezamenlijk De Connectie opgericht.

Afdelingen zoals Basisregistraties, Belastingen, Inkoop & aanbesteding, Administratie en beheer, Facilitaire Zaken en Frontoffice, Management Support, DIV, ICT en het Bedrijfsbureau zetten zich dagelijks in voor de gemeenten zodat zij zich volledig kunnen richten op de inwoners, want daar doen we het gezamenlijk voor.

Onze doelstelling
De organisatiedoelstellingen zijn op basis van 4K’s geformuleerd. Door producten en diensten te harmoniseren en te digitaliseren wordt er efficiënter gewerkt wat ertoe leidt dat de kosten omlaag gebracht worden. De kwaliteit blijft minimaal hetzelfde en door de krachten te bundelen wordt de kwetsbaarheid in bedrijfsvoering voor de gemeenten verminderd. De laatste ‘K’ staat voor kansen voor medewerkers. Dit is jouw kans om De Connectie te versterken.

Inkoop & Aanbesteding
Het team Inkoop & Aanbesteding is nu een relatief klein zelfstandig team van ongeveer 12 medewerkers dat valt onder de afdeling Administratie en beheer. De medewerkers treden op als adviseur voor inkoopverantwoordelijke budgethouders binnen de gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden én binnen De Connectie zelf. De komende jaren staan in het teken van het doorontwikkelen van de inkoopprocessen bij de vier organisaties. Tevens wil de afdeling inzetten op het versterken van de adviesrol om een nóg betere bijdrage te kunnen leveren aan de inkoopdoelstellingen van de vier organisaties.

Wat ga je doen?
In deze functie begeleid je (Europese) aanbestedingen met name op grond, weg en waterbouw-vlak (GWW) en geef je advies aan de klant over de te volgen procedures bij aanbestedingstrajecten, met name het aanbesteden van GWW-opdrachten. Je voert contractbesprekingen en afwijzingsgesprekken met leveranciers en bent betrokken bij leveranciersevaluaties. Daarnaast inventariseer je inkoopbehoeften en draag je bij aan een planmatige en waar mogelijk gestandaardiseerde uitvoering van het werk. Je draagt bij aan de EMVI-prestatiemetingen met behulp van de hiervoor beschikbare software. Ook analyseer je het inkoopgedrag en verricht je intern onderzoek naar risico’s en verbeterpunten.

De adviseur is het gezicht en aanspreekpunt namens De Connectie voor met name de gemeente Rheden en Renkum. De adviseur is veelal aanwezig bij de klant.

Vanuit de openbare ruimte is er behoefte aan advies op aanbesteden. De beoogd adviseur dient ervaring te hebben met het begeleiden van GWW-aanbestedingen, gunnen op waarde en kennis te hebben van het ARW 2016. Ervaring met bouwteams dan wel andere innovatieve contractvormen is een pré.

Daarnaast kunnen er ook vragen en werkzaamheden zijn op het gebied van levering en diensten.

De beoogd adviseur dient hier bij voorkeur ervaring mee te hebben. We nodigen ook van harte adviseurs met ervaring op Leveringen en Diensten uit, die bereid zijn om zich verder te ontwikkelen/scholen naar een adviseur GWW.

De Connectie zoekt iemand die ervaring heeft met de gevraagde werkzaamheden, die met de klant meedenkt maar vooral namens De Connectie een toegevoegde waarde geeft aan de professionalisering van de inkoop en aanbesteding bij de gemeente Rheden en Renkum. De Connectie zoekt een adviseur met een sterke persoonlijkheid en overtuigingskracht. Hierbij is van belang dat de adviseur het samenwerken met en voor deze gemeenten vanuit De Connectie uitdraagt.

Wie ben je?

  • Je bent een enthousiaste, gedreven collega met HBO werk- en denkniveau, die tot bloei komt in een dynamische omgeving.
  • Je hebt aantoonbare ervaring en/ of aantoonbare affiniteit met (Europese) aanbestedingen, met name met het aanbesteden van werken op GWW-vlak heeft sterk de voorkeur.
  • Je beschikt over goede adviesvaardigheden.
  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als op papier.
  • Je werkt proactief, planmatig en accuraat.
  • Je bent stressbestendig en werkt graag in een team.
  • Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden.
  • Een opleiding op het gebied van inkoop en aanbesteding is een pré.

Wat krijg je voor jouw werk?
We vragen nogal wat, daar krijg je ook wat voor terug. De functie van Adviseur Inkoop en Aanbesteding betreft een fulltime dienstverband (36 uur). Afhankelijk van je opleiding en ervaring wordt je salaris bij een fulltime dienstverband (36 uur) ingeschaald tussen het minimum van schaal 10A (€3080, -) en het maximum van schaal 11 (€ 4.859, -).

Als de werksituatie het toelaat is thuiswerken en flexibele tijden werken geen probleem. De Connectie heeft goede faciliteiten voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. En niet onbelangrijk, een individuele keuze budget (IKB) van 17,05% van je jaarsalaris. Het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is nodig om bij ons te komen werken. 

Maken we een connectie?
Denk jij na het lezen van deze vacature; ‘Hebben ze mij als voorbeeld en ter inspiratie gebruikt?’ Dan word je van harte uitgenodigd om te solliciteren via www.werkeningelderland.nl 
Upload jouw brief en cv vóór 26 september 2019.

Heb je nog vragen?
Voor informatie over de inhoud van de functie kunt u contact opnemen met Ad Spaan, Teamleider Inkoop & Aanbesteding bij De Connectie, telefoon 06-12 82 02 38.

Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met de sr. P&O-adviseur, Maurice Postulart, 026 377 4913.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres