Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Adviseur Inkoop (in opleiding)

De gemeente Haarlemmermeer
Haarlemmermeer is een van de grootste gemeenten in Nederland met 144.500 inwoners. 18.500 hectare land, opgebouwd uit 26 kernen, levert een gebied vol spannende contrasten op. We hebben weidse landschappen en boerenland, en indrukwekkende stedelijke architectuur en hightech multinationals. En niet te vergeten Schiphol. We zijn een jonge gemeente, maar hebben tegelijk een rijke historie, onder andere terug te vinden in de Stelling van Amsterdam en een aantal 19e-eeuwse gemalen. Haarlemmermeer is volop in ontwikkeling. Het is een dynamische plek waar mensen graag willen wonen, werken en recreëren. Het is hier groen en stads tegelijk.

Het bouwen aan Haarlemmermeer en het managen van onze organisatie vraagt om gedrevenheid. Heb jij dat, in combinatie met resultaatgerichtheid, dan pas je goed bij ons. En bij onze ambitie om een van de beste servicegemeenten van Nederland te worden. Daar hebben we professionele mensen bij nodig, die midden in de maatschappij staan. We bieden je alle kansen om je breed te ontwikkelen, hebben interessante arbeidsvoorwaarden en bieden iedere dag een andere werkvloer

Team Inkoop en Aanbestedingen
Het doel van het team Inkoop en Aanbestedingen is het “realiseren van de gemeentelijke doelstellingen door het optimaal gebruik maken van de kansen op de inkoopmarkt”.
Wij adviseren onze collega’s binnen de Gemeente Haarlemmermeer over inkoop en begeleiden aanbestedingstrajecten. Werkend vanuit de doelstellingen van de Gemeente geven we vorm aan rechtmatig en doelmatig inkopen. Wij leveren toegevoegde waarde!

Wij zijn adviseurs die mee denken en mee doen. We zijn betrokken bij de ontwikkelingen die onze interne klant doormaakt en we passen onze adviezen aan op de actuele situatie.

Inkoop op de kaart
Binnen de Gemeente Haarlemmermeer is inkoop een belangrijk thema. In steeds meer projecten is een Adviseur Inkoop vanaf het begin betrokken. We denken mee over de te behalen resultaten en hoe inkoop kan bijdragen aan het realiseren van deze resultaten.

Vanuit inkoop dragen we bij aan efficiënte bedrijfsvoering en ondersteunen we de gemeentelijke organisatie om nog beter “in control” te zijn. Met inkoopadvies, het begeleiden van inkooptrajecten en contractbeheer geven we hier invulling aan.

De Adviseur Inkoop als belangrijke speler
Als Adviseur Inkoop adviseer je de interne klant, gevraagd en ongevraagd, over de mogelijkheden en beperkingen van inkoop. Je denkt mee over passende oplossingen. Je begeleidt inkooptrajecten waaronder Europese aanbestedingen. Afhankelijk van je takenpakket eventueel aangevuld met één van onderstaande taken.

Klantmanagement: Je bent actief betrokken bij de ontwikkelingen in een van de domeinen, Fysiek, Sociaal, Dienstverlening of Bedrijfsvoering. Je bent eerste aanspreekpunt voor vragen, maakt de inkoopplanning, en denkt mee over de invulling van inkoop binnen het domein.

Aanbestedingsrecht: Je bent op de hoogte van de actuele juridische ontwikkelingen in het aanbestedingsrecht. Je ondersteunt je collega-inkopers bij juridische vraagstukken en informeert over ontwikkelingen.

Inkoop analyses: Je analyseert data met betrekking tot inkoop en adviseert inkoopcollega’s over de kansen en mogelijkheden. Je voert de interne inkoop controle uit en begeleidt de accountantscontrole op het gebied van inkoop.

Adviseur Inkoop (in opleiding)
We zijn op zoek naar 4 Adviseurs Inkoop (in opleiding). Naast de taakgebieden advies en het begeleiden van aanbestedingen kan je komen te werken in een van de taakgebieden Klantmanagement, Aanbestedingsrecht, Inkoop analyses.
Als Adviseur Inkoop (in opleiding) begeleiden we je met een opleidings- en coachingsprogramma naar het werken als zelfstandig Adviseur Inkoop. In het opleidingsprogramma verdiep je je in relevante wet- en regelgeving en hoe we daarmee als gemeente omgaan. Ook is er aandacht voor specifieke inkoopkennis. Daarnaast ontwikkelen we je adviesvaardigheden en is er aandacht voor projectmatig werken. Met coaching ondersteunen we jouw persoonlijke ontwikkeling en individuele behoeften om de rol van Adviseur Inkoop stevig te kunnen vervullen.

Het team bestaat uit een teammanager Inkoop & Aanbestedingen, 8 Adviseurs Inkoop, 2 contractbeheerders en 1 ondersteunende medewerker.

Profielschets
• Je hebt HBO+ werk en denkniveau
• Je wilt graag (meer) ervaring op doen in het inkoop vak en je verder ontwikkelen of omscholen tot Adviseur Inkoop
• Je hebt een overtuigende motivatie om te kiezen voor deze functie en bent enthousiast om het opleidings- en coaching traject te volgen
• Je hebt een ondernemende instelling en projectmatige manier van werken
• Je bent goed in staat om samen te werken en af te stemmen
• Je bent klantgericht en kan je verplaatsen in het perspectief van de klant
• Je bent in staat overzicht te houden over jouw inkooptrajecten en de daarbij lopende adviezen
• Hiernaast ben je resultaatgericht, doortastend, flexibel, initiatiefrijk en besluitvaardig.
• Je hebt ervaring met adviseren en of projectmatig werken
• Affiniteit van inkoop is een pré

Arbeidsvoorwaarden
Naast je salaris ontvang je een flexibel keuze budget dat je naar wens kan inzetten voor tegemoetkoming reiskosten, studiekosten en of extra verlofdagen. Daarnaast kan je ook gebruik maken van ons uitgebreide pakket secondaire arbeidsvoorwaarden.
Voor de uitvoering van je werkzaamheden krijg je een laptop en mobiele telefoon ter beschikking. We maken gebruik van een flexibele werkomgeving waarbij je naast de werkplekken binnen onze vestigingen in Hoofddorp ook thuis of elders kunt werken.

De functie van Adviseur Inkoop (in opleiding) is gewaardeerd in schaal 10-11 (min. € 2726,00- max € 4740,00- op basis van 36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Mocht je als ervaren inkoper belangstelling hebben voor deze vacature dan nodigen wij je uit om te reageren op deze vacature. De inschaling van salaris zal dan marktconform zijn.

Sollicitatie
Spreekt deze kans om als Adviseur Inkoop (in opleiding) te starten je aan? We zijn benieuwd naar wie jij bent, wat je motivatie is en waar jouw kracht ligt. We dagen je uit om dit op een innovatieve manier kenbaar te maken.

Start is per 1 juni 2017 voor 32- 36 uur per week.
De sluitingsdatum voor deze procedure is donderdag 6 april 2017. Gesprekken zijn gepland op 12 en 13 april 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden; Adviseur inkoop (in opleiding) vacature, Hoofddorp, Noord-Holland, Haarlemmermeer, gemeente, HBO, inkoop, adviseur, juridisch, financieel, klantmanagement, opleiding

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link