Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Beleidsmedewerker inkoop sociaal domein

Vacature:
Beleidsmedewerker inkoop Sociaal Domein
Standplaats: Tilburg, fulltime 
Vacaturenummer: SOC18-04e

Externe kandidaten komen in dienst op basis van detachering via payrollorganisatie 18k B.V., tijdelijk voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast. Indien je nu in vaste dienst bent, blijf je in vaste dienst.

De functie
Je bent verantwoordelijk voor een deel van de inkoop en het contractmanagement binnen de afdeling Sociaal, met name voor de bestaande en nieuwe inkoopcontracten jeugdhulp en WMO. Een uitdagende functie waarin nog veel in ontwikkeling is. Je draagt in deze functie bij aan een goede uitvoering van de nieuwe gemeentelijke taken in het sociaal domein, zodat mensen zelfredzaam blijven of worden en kinderen gezond en veilig opgroeien. Je werkt in nauwe samenwerking met collega's, zoals aanbestedingsadviseurs, financieel medewerkers en met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het contractbeheer.

Je hebt de volgende werkzaamheden:

  • Je bent samen met collega's verantwoordelijk voor de inkoop- en subsidiecontracten op het terrein van jeugdhulp en WMO, zowel voor het inkoopproces als het leveranciers- en contractmanagement.
  • Je voert vanuit het vastgestelde (regionaal) kader inkoopanalyses uit, stelt waar nodig inkoopplannen op en schrijft adviezen voor management en bestuur.
  • Je stelt programma's van eisen op en realiseert (raam)overeenkomsten op de deelterreinen jeugdhulp en WMO.
  • Je monitort, evalueert en optimaliseert inkoop- en subsidiecontracten.
  •  Je behaalt inkoopdoelen en behaalt synergie in inkoopsamenwerking.
  • Je bewaakt mede het inkoopbeleid en draagt actief bij aan de verdere ontwikkeling en inrichting van het leveranciers- en contractmanagement.
  • Je legt en onderhoudt verbindingen met relevante partners (in- en extern).
  • Je leidt interne en externe werkgroepen (bijvoorbeeld van de negen gemeenten die samenwerken bij de uitvoering van taken).
  • Je draagt zorg voor de administratieve organisatie, het inrichten werkprocessen en de procesbewaking.
  • Je bewaakt de voortgang en de risico's bij je accounts.

Wij vragen:

Werk- en denkniveau: wo-kennis/ -competenties. Specifiek vragen we dat:

 

                je over minimaal 3 jaar werkervaring beschikt met contractmanagement en inkoopvraagstukken met meerdere klantorganisaties en aantoonbare ervaring hebt met meerdere (Europese) aanbestedingen binnen het Sociaal Domein (WMO, Jeugdwet, AWBZ/WLZ, Zorgverzekeringswet) met diverse complexiteit bij voorkeur bij een gemeente of zorgverzekeraar/zorgkantoor;

                je over kennis van ontwikkelingen en organisaties beschikt binnen het sociaal domein, liefst van (j)GGZ- en Jeugdzorginstellingen. Je met gezag en kennis overleg kan voeren met deze organisaties;

                je in staat bent om vernieuwend aanbod te vertalen naar contracten, bestaande contracten te onderhouden, te volgen en te herzien;

                je stressbestendig bent, je graag initiatief neemt, je onderhandelingsvaardig bent, je opereren kan in een politiek-bestuurlijke omgeving en je in staat bent een netwerk op te bouwen;

                je schrijfvaardig bent en in staat bent helder te adviseren (mondeling en schriftelijk) richting management en bestuur.

 

 

Gevraagde competenties
Samenwerken, Klantgerichtheid, Probleemanalyse, Omgevingsbewustzijn, Resultaatgerichtheid en Netwerkvaardigheid.

Wij bieden
De functie is ingedeeld in schaal 12 (aanloopschaal 11). Het salaris is afhankelijk van je (werk)ervaring, expertise en opleiding die je meebrengt. Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 3.348,- en maximaal € 5.520,- bruto per maand. Externe kandidaten komen in dienst op basis van detachering via payrollorganisatie 18k B.V., tijdelijk voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Indien je nu in vaste dienst bent, blijf je in vaste dienst.


Werken bij de gemeente Tilburg

Aantrekkelijke stad

De stad Tilburg en de dorpen Udenhout en Berkel-Enschot liggen in het Hart van Brabant, waar het leven goed is en mensen zich snel thuis voelen. Tilburg is met 215.000 inwoners de zesde stad van het land. Ondernemend, actief, innovatief. Hard werken gaat hier hand in hand met gezelligheid. Cultuurliefhebbers komen volop aan hun trekken bij de vele evenementen, musea en gevarieerde optredens. Door de vele ontwikkelingen in de Binnenstad, Spoorzone en Piushaven wordt het stadshart steeds aantrekkelijker. De prachtige groene omgeving met veel bos nodigt uit om heerlijk te ontspannen. Er zijn prima onderwijsinstellingen op alle niveaus en er is een breed aanbod op het vlak van sport, horeca, zorg en welzijn.

 

De organisatie
Gemeente Tilburg: 1800 professionals en een jaarbegroting van 859 miljoen euro. Een flinke organisatie dus, met een uitgebreid takenpakket en alle uitdagingen die horen bij een grote gemeente. Een organisatie ook, die in beweging is en steeds meer aansluit bij initiatieven, ideeën en energie in de samenleving. Per opgave bepaalt de gemeente haar rol, met oog voor de belangen die daaromheen spelen. Met een duidelijk doel: samen met burgers en bedrijven zorgen dat mensen prettig in Tilburg kunnen wonen, werken en verblijven.

De gemeentelijke organisatie bestaat uit 18 afdelingen en een griffie. De sfeer is ontspannen, de lijnen zijn kort en er kan veel. Maar er wordt ook veel verwacht van de medewerkers. Ze zijn klantgericht en resultaatgericht en ze kunnen prima samenwerken. We vragen lef en passie, en uiteraard liefde voor de stad.


De afdeling

Inwoners in hun kracht zetten, stimuleren dat alle Tilburgers zo veel mogelijk mee kunnen doen in de samenleving en de ruimte krijgen zich te ontplooien: dáár houdt de afdeling Sociaal zich mee bezig. De afdeling is actief op de terreinen sociale stijging, leefbaarheid en vestigingsklimaat. De medewerkers maken beleid op het gebied van cultuur, sport, onderwijs, jeugdhulp en maatschappelijke ondersteuning. Door de ontwikkeling van de 'participerende overheid' is naast beleid maken ook processturing erg belangrijk geworden. Veel wordt overgelaten aan, of ontwikkeld in samenwerking met partners in de stad of andere gemeenten in de regio. De medewerkers van afdeling Sociaal geven in dat geval advies, voeren de regie of faciliteren hen.


Interesse?
Vragen over de sollicitatieprocedure kun je stellen aan het Servicepunt via telefoonnummer 013-5429898. Vermeld dan het vacaturenummer SOC18-04e. Kijk op www.tilburg.nl voor meer informatie over onze gemeente.

 

Solliciteren?
Solliciteer voor 9 maart 2018 via het online sollicitatieformulier. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Rudy van de Maat, teammanager team Ondersteuning en Zorg telefoonnummer 06-25767571.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres