Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Ben jij de Adviseur Facilitaire Zaken met meerdere jaren ervaring op het gebied van complexe huisvestingsvraagstukken? Heb je ervaring met het begeleiden van aanbestedingen, het beheren van facilitaire contracten en wil je werken in een complexe bestuurlijke omgeving? Dan zijn we op zoek naar jou!

Adviseur Facilitaire Zaken
36 uur | Dordrecht

Je werkzaamheden
Als Facilitair Adviseur ontzorg je de locaties binnen de Drechtsteden in de behoeften rondom facilitaire dienstverlening en ben je de spil en aanjager binnen de facilitaire keten. Het accent van het werk van de Adviseur Facilitaire Zaken kan liggen op de klantrol of op de inhoudelijke expertrol, maar de kerntaken blijven hetzelfde. Je zorgt dat je doorlopend op de hoogte bent van de behoeftes van de klant en je treedt op als proactief sparringpartner. Op hoofdlijnen geef je advies over huisvestingsvraagstukken en coördineer je het contract met Drechtwerk over de inzet van garantiebanen. Beleid en advies formuleer en implementeer je op het gebied van facilitaire vraagstukken en je voert zelfstandig projecten uit. Je bent verder verantwoordelijk voor contractbeheer, aanbestedingstrajecten en controle van levering en kwaliteit.

Je profiel

 • Academisch of HBO werk-denkniveau en relevante werkervaring;
 • Kennis en ervaring met complexe huisvestingsvraagstukken is een pre;
 • Kennis en ervaring op het gebied van aanbestedingen en contractbeheer;
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met projectmatig werken;• Kennis van facilitaire processen en facilitaire concepten binnen bestuurlijk complexe omgeving.
  Je bent een stevige gesprekspartner die zichzelf goed kan presenteren met uitstekende communicatieve en adviesvaardigheden en je beschikt over overtuigingskracht. Het schrijven van notities gaat je goed af en je kunt jezelf presenteren. Je bent gewend te schakelen tussen een grote diversiteit aan gesprekspartners met verschillende achtergronden. Analytisch, resultaat- en doelgericht zijn eigenschappen waarin jij jezelf herkent. Je kunt conceptueel denken en kan een vertaling maken van beleid naar uitvoering. Je werkt zelfstandig, fungeert als sparringpartner en zoekt de samenwerking met andere adviseurs en medewerkers. Je bent in staat tegenstrijdige belangen af te wegen (complexiteit) en hier flexibel mee om te gaan. 
  Je plek in de organisatieHet SCD is de verbindende kracht achter zes gemeenten en een aantal regionale organisaties in de Drechtsteden. We bieden ondersteunende diensten op het gebied van Documentaire Informatie Voorziening, Financiën, Juridische Zaken, Personeel & Organisatie, Facilitair Management, ICT en Communicatie. Naast het leveren van kwaliteit in dienstverlening staan plezier in het werk en persoonlijke ontplooiing van onze medewerkers centraal. 
  De afdeling Facilitaire Zaken zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige werkomgeving en de ondersteuning hiervan voor alle medewerkers binnen de Drechtsteden. We zijn binnen de Drechtsteden dé spil en aanjager binnen de facilitaire keten (van klant tot leverancier) en professionele samenwerkingspartner voor advies en projectbegeleiding voor huisvesting en alle bijbehorende facilitaire zaken. Sinds 1 januari is de afdeling samengevoegd met de tak Vastgoedbeheer en Onderhoud van de Drechtsteden. Je gaat intensief samenwerken met vier collega Adviseurs Facilitaire Zaken.
  Ons aanbodWerken in een organisatie met volop ontwikkelingskansen en ruimte voor eigen inbreng. De rechtspositie van de Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden is van toepassing. Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van twee jaar.Het salaris is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring en bedraagt in schaal 10 maximaal € 4.121,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Bezit je aantoonbaar over senioriteit in dezelfde functie, dan is inschaling in schaal 11 ook mogelijk waarbij de salarisindicatie maximaal € 4.740,- bedraagt op basis van een 36-urige werkweek. 
  Wij zijn een moderne werkgever. Wij kennen uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, flexibele werktijden, verlofregelingen en studiefaciliteiten. Daarnaast beschik je als medewerker over een Individueel Keuze Budget van 16,3% van je bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen of er vakantie uren van te kopen. 
  Belangstelling?Je kunt direct en alleen online solliciteren via de sollicitatiebutton o.v.v. vacaturenummer 43121 én voor 6 november 2017. Informatie over de functie kun je opvragen bij de heer Sander van Dongen, teamleider Facilitaire Zaken en Vastgoed, bereikbaar via 078 – 700 2362.
  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres