Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Buyer hightech machinebouw

Buyer Hightech Machinebouw
Nijmegen, fulltime

Van medische apparatuur tot auto’s en smartphones, geen toepassing kan meer zonder chips. Bij Trymax bouwen we hightech machines met robottechnologie voor de productie van halfgeleiders, die nodig zijn voor chips. Als Buyer ben jij verantwoordelijk voor de vlekkeloze inkoop van de onderdelen en componenten, zodat onze productie niet stilvalt en wij blijven voorzien in de vraag van de markt. Een uitdagende baan met genoeg groeikansen voor jou in een enthousiast team!

Wat ga je doen?
Samen met drie collega-inkopers leid je de inkoop voor onze productieafdeling in goede banen. Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van leveranciers en plaatst zelfstandig inkooporders op basis van de behoefte die uit ons voorraadbeheersysteem naar voren komt. Je bewaakt orderbevestigingen en de leveringsplanning. Natuurlijk kampen onze leveranciers ook met leveringsonzekerheden. Je onderhoudt met jouw leveranciers nauwe contacten, om te zorgen dat onderdelen toch op het juiste moment binnen zijn. Daarbij stuur je op duidelijke antwoorden van de leverancier, want onvolledige informatie kan de productie beïnvloeden.

Daarnaast analyseer je continu de prestaties van jouw leveranciers. Is er structureel sprake van leveringsverschillen, factuurverschillen of kwaliteitsproblemen? Dan onderzoek je de onderliggende oorzaken en bespreek je die met de leverancier. Complexere uitdagingen bespreek je met je Supply Chain Manager, zodat we samen met de leverancier een verbetertraject kunnen inzetten. Daar ben jij als eerste aanspreekpunt voor de leverancier nauw bij betrokken. Je verantwoordelijkheden en de omvang van je portfolio – die kan oplopen tot orders met een waarde van meerdere miljoenen op jaarbasis – hangen af van je kennis en ervaring. Naarmate jij groeit in je functie, groeit ook je portfolio.

Jouw profiel
Met jouw enthousiasme voor onze technologie zet jij je in voor een vlekkeloos inkoopproces. Daarvoor werk je graag samen met de andere Buyers in je team. Samen los je mogelijke tekorten op. Plannen, het overzicht bewaken en organiseren zit je in het bloed. En je staat stevig in je schoenen om in deze krappe markt duidelijke afspraken te maken met je leveranciers. Dat vraagt natuurlijk ook wat van je communicatie skills, waarmee jij je leveranciers laat denken in oplossingen. Ook denk je graag met ons groeiende team mee over verbetering van onze prestaties. Daarnaast kun je goed analyseren. Je ziet verbanden en identificeert onderliggende oorzaken van problemen in het inkoopproces.

Verder heb je:

  • Hbo-niveau door opleiding en/of ervaring in de richting van commerciële economie, bedrijfskunde, facility management of een andere relevante richting.
  • Als je een ster bent in plannen, het overzicht bewaken en organiseren, dan komen we ook graag met je in contact!
  • De motivatie om je verder te ontwikkelen. Ook omarm je steeds meer verantwoordelijkheid. Hiervoor krijg je de opleiding en begeleiding die je nodig hebt.
  • Ruime kennis van en ervaring met Excel. Weliswaar implementeren we een nieuw ERP-systeem, maar voor analyses blijft Excel onmisbaar.
  • Een goede beheersing van het Nederlands en Engels, vanwege je internationale contacten.

Ons aanbod
Je krijgt bij Trymax een zelfstandige functie, waarin je verantwoordelijk bent voor een eigen leveranciersportfolio. Je bent als het ware de accountmanager voor je leveranciers, maar je staat er in ons open en enthousiaste team niet alleen voor. Wij helpen elkaar en kijken naar elkaar om. Ook waarderen we je ideeën en initiatief. Naast onze gezellige, informele werksfeer en gezamenlijke activiteiten krijg je bij ons:

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.700,- en € 4.000,- gebaseerd op kennis en ervaring.
  • Een jaarcontract, maar we hopen dat natuurlijk te verlengen.
  • Deelname aan het PMT Pensioen Fonds (Metaal & Techniek).
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
  • Ruimte voor ontwikkeling en opleiding, met trainingen en cursussen die bij jouw behoeftes passen.

Over Trymax
Wij ontwikkelen en bouwen hightech machines voor de halfgeleiderindustrie. Het gaat om machines die wafers bewerken met plasmatechnologie. Unieke producten in een groeimarkt. Zelf groeien we dan ook snel. Trymax heeft saleskantoren en fieldservices in Italië en China én een fieldservice in Duitsland. De rest van Europa bedienen we vanuit Nederland. Ons hoofdkantoor en de productielocatie zijn begin dit jaar verhuisd naar Bijsterhuizen-Nijmegen, om aan de snelgroeiende vraag te kunnen voldoen. Wereldwijd werken er nu ongeveer 95 mensen bij Trymax, van wie ongeveer 80 in Nijmegen.

Interesse?
Is deze vacature iets voor jou? Dan zien we je reactie graag tegemoet. Gebruik het sollicitatieformulier, waar je ook je cv en motivatie kunt uploaden.
Heb je vragen over deze functie? Bel gerust even met Emma Lalesse op 024-3500809 of stuur een e-mail naar [email protected].

Wij zoeken kandidaten, geen partijen die ons iets willen leveren!

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link