Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Buyer IFM

Ben jij de Buyer IFM die de beste deal voor ENGIE en onze klant kan binnen kan halen?

FUNCTIEOMSCHRIJVING
ENGIE Services West (Afdeling IFM) is op zoek naar een aankomend senior Buyer IFM die het een uitdaging vindt om mee te werken aan de ontwikkeling van sourcing binnen onze organisatie.

De afdeling Sourcing ENGIE Services West houdt zich bezig met maatwerk op het gebied van inkoop en speelt een grote rol in de (multidisciplinaire) tender- & project-/contract-teams om te komen tot de voor ENGIE Services West beste aanbieding of oplossing. Hierbij werken we samen met de andere afdelingen van sourcingteam.

Je bent dé expert op het gebied van inkoop en contractmanagement op het gebied facilities. Je bent in staat vanuit je kennis van het inkoop en contract processen prima te schakelen bij klanten en innovaties aan te brengen bij de klanten. Het gaat om een mobiele functie waarbij je met grote regelmaat bij de klanten om tafel zit.

Je hoofdtaken zijn;

 • Ondersteuning in bid team van het binnenhalen van projecten.
 • Zelf uitzetten van tendertrajecten.
 • Benchmarken van contracten.
 • Onderhandelen van contracten.
 • Inbrengen van innovaties.
 • Je draagt bij ENGIE Services West een grote verantwoordelijkheid, maar daar tegenover staat een enorme uitdaging!

FUNCTIE-EISEN

 • Je hebt een HBO opleiding richting Facilitair Management afgerond.
 • Je hebt inmiddels 2 à 3 jaar relevante werkervaring opgedaan.
 • Je bent in het bezit van het NEVI1 certificaat/ NEVI2 is een pré.
 • Je bent doortastend en vasthoudend.
 • Je kunt goed samenwerken.

WAT BIEDEN WIJ JE
Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans is te houden.

BEDRIJFSINFORMATIE
ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten.

Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden. We stimuleren ondernemerschap en zijn altijd op zoek naar creatieve, duurzame oplossingen. Jouw inlevingsvermogen en passie voor techniek kun je dus bij ons goed kwijt.

CONTACTINFORMATIE
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button ‘solliciteren’. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Michiel Verdegem via 06-224 452 96 of via [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres