Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Category Manager Footwear

Category Manager –The Athletes Foot
Standplaats: Hoevelaken, fulltime

Ben jij de Category Manager met passie voor sneakers en stijl en volg jij de sneakermarkt op de voet?

Wat ga je doen?
Als Category Manager ben je verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces en de verslaglegging hiervan. Je maakt marktanalyses en stelt op basis hiervan een category plan op. Je bent verantwoordelijk voor het kwalitatieve en kwantitatieve footwear en apparel productaanbod en de verdere category ontwikkelingen. Daarnaast neem jij het initiatief in de samenwerking met de franchisenemers en lever je hierin een optimale bijdrage. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van product sales meetings. Je rapporteert rechtstreeks aan de formule directeur.

De functie-eisen
Als Category Manager voldoe je aan de volgende eisen:

  • Afgeronde hboopleiding CE, 3-5 jaar ervaring als inkoper in de non-food retail.
  • Bedrijfseconomisch/ cijfermatig inzicht.
  • Gevoel voor trends, commercieel inzicht en servicegericht.
  • Communicatief en teamspeler pur sang.

 
Waar kom je terecht?
Je komt terecht bij The Athlete’s Foot, onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 500 winkels in 26 landen. The Athlete’s Foot is een formule van Euretco BV, de grootste retail serviceorganisatie in Nederland. In totaal exploiteren zij zo’n 2900 winkels. Met onder andere winkelformules als Intersport en Runnersworld. De functie valt binnen een compacte afdeling vanuit de disciplines marketing, retail en inkoop. De sfeer is open, direct en ongedwongen.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Het gaat om een fulltime functie. De standplaats is Hoevelaken. Salaris is marktconform. Bijkomende voorwaarden zijn: leaseauto, pensioen, bonus, vakantiegeld.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Interesse? Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier. Vragen of meer informatie over de procedure? Neem dan contact op met Janet Verheijke, Corporate Recruiter op 06-15119400.
Voor vragen over de functie kun je bellen met Jos van der Wolk, formule directeur The Athlete’s foot, op nummer 06-53294448.

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.theathletesfoot.nl.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel een andere goede professional aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen wij daar wat leuks tegenover als een tip leidt tot plaatsing, dat hoort bij samenwerken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres