Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Category Manager Temporary Personnel

De functie
Onze Procurement afdeling in Rotterdam is op zoek naar een Category Manager voor het aannemen van tijdelijk personeel. In nauwe samenwerking met de belangrijkste stakeholders binnen Van Oord ontwikkel, concretiseer en implementeer je inkoopstrategieën om concurrentievoordelen, kostenbesparingen, risicovermindering en onderscheidende waarde te realiseren. Je focust op het inhuren van tijdelijk (project) personeel, vloot personeel en verschillende (technische) professionals. Daarnaast lever je ook een bijdrage aan het FlexOord-project wat resulteert in de implementatie van een inhuurdesk voor heel Van Oord om de optimalisatie van de raamovereenkomsten te realiseren.

Jouw verantwoordelijkheden
Je verzamelt, analyseert en verifieert (complexe) inkoopinformatie over de verschillende categorieën en beoordeelt marktinformatie, leveranciersprofielen en nieuwe relevante kansen. In nauwe samenwerking met verschillende belanghebbende en business units evalueer je bestaande wervingsmethoden en ontwikkel je nieuwe onderscheidende wervingsstrategieën. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 • het implementeren van de voorgestelde wervingsstrategieën en het snel realiseren van verbeteringsinitiatieven;
 • onderhandelen en evalueren van contracten met behulp van de afdeling legal, om goede voorwaarden voor Van Oord te creëren en welke conform de marktcondities zijn;
 • het, in nauwe samenwerking met de contractmanager, ontwikkelen, onderhouden en verbeteren van relaties met belangrijke (wereldwijde) leveranciers en zorgen voor een uitstekend serviceniveau;
 • het behalen voor concurrentievoordelen d.m.v. leveranciersinnovaties en productverbeteringen te identificeren en te ontwikkelen.

Functie-eisen
Je bent een inkoopprofessional met ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van complexe wervingsstrategieën. Je hebt een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen en beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden. Je bent altijd op zoek naar kansen en vindt creatieve oplossingen door out-of-the-box te denken. Indien nodig ben je bereid om te reizen. Verder, heb je:

 • een afgeronde Bachelor of Master in HRM of Business Administration;
 • relevante werkervaring in het aannemen van tijdelijk personeel en ervaring in coaching;
 • uitstekende kennis van de maritieme sector in een internationaal omgeving;
 • het vermogen om je aan te passen aan de diversiteit van interne klanten en leveranciers;
 • goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden
Een uitdagende positie met veel verantwoordelijkheid (gebruikmakend van de Lean methode) en vrijheid om je creatieve ik te uiten om samen met de business de gewenste resultaten te realiseren. Je wordt onderdeel van een dynamisch en professioneel team waarbij kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit behoren tot de succesfactoren van de doelen van de organisatie. Verder bieden we je: 

 • een salaris dat past bij jouw verantwoordelijkheden en ervaring;
 • flexibele werktijden;
 • een bovengemiddeld aantal verlofdagen en een uitstekende pensioenregeling;
 • een variabele winstuitkering;
 • volop ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen, zodat je in jouw rol kunt blijven groeien.

Over Van Oord
Van Oord is een wereldwijd actieve en toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore projecten (olie, gas en wind). Wij zijn een innovatieve partner voor onze opdrachtgevers en dragen al meer dan honderd jaar bij aan de infrastructuur voor de wereld van morgen. Onze mensen zijn betrokken, ondernemende professionals met een passie voor water en technologie.

Wil jij bij Van Oord komen werken?
Solliciteer online op de functie van Category Manager Tijdelijk Personeel via deze link! Indien je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op voor meer informatie en of andere carrièrekansen bij Van Oord. 

Op de hoogte blijven van andere vacatures binnen Van Oord? Kom aan boord en volg ons ook op LinkedIn!

Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres