Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Ben jij ervaren in klantcontact en wil je jouw administratieve organisatievaardigheden inzetten binnen een internationaal werkveld? Ondersteun ons als Administratief Medewerker.

Werken binnen een dynamisch administratief speelveld
Als Administratief Medewerker staat je een uitdaging van wereldformaat te wachten: je gaat aan de slag met verschillende processen voor onze backoffice. Processen die zich voordoen in drie verschillende gebieden: inkoop, verkoop en logistiek. Belangrijk hierbij is een heldere communicatie met collega’s en klanten: dit doe je voornamelijk in het Engels.

Inkoop
Samen met je collega’s ben je medeverantwoordelijk voor ons inkoopbeleid, zo plaats je o.a. bestellingen bij onze leveranciers en volgt deze op. Het is belangrijk is dat alle inkoopinformatie correct en tijdig in ons systeem is vermeld; een taak waar jij je o.a. mee bezighoudt.

Verkoop
We verkopen onze scintillatiedetectoren dagelijks aan tal van bedrijven, organisaties en instellingen. Een van jouw verantwoordelijkheden hierin is het bevestigen van orders aan onze klanten en hen op de hoogte stellen van orderupdates en levermomenten.

Logistiek
Plannen en organiseren is iets waar jij voor in de wieg gelegd ben. Samen onze klanten stel jij het logistieke proces af. Je informeert hen tijdig en organiseert het complete proces zodanig dat al onze goederen in topconditie bij onze klanten aankomen.

Ben jij in voor een internationale uitdaging?
Je bent flexibel ingesteld en kunt snel schakelen tussen verschillende belangen en projecten. Hierbij houd je altijd rekening met de klant. Je bent loyaal, analytisch sterk en accuraat: eigenschappen waarmee jouw vakmanschap wordt versterkt. Dit combineer je met kennis van logistieke import-, export- en inkoopprocessen en bijbehorende administratieve afhandeling.

Onze ideale duizendpoot:

  • Bezit een mbo-diploma niveau 4, bij voorkeur in een relevante richting;
  • Heeft minimaal 3 jaar werkervaring in een internationale omgeving;
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift;
  • Is bij voorkeur bekwaam in NEVI en Exact Globe.

Werken bij SCIONIX
In Bunnik werken we samen aan onze hoogwaardige producten; dit doen we met een team van ca. 20 professionals. We zijn actief in meer dan 50 landen, hebben meer dan 150.000 detectoren in ons portfolio en kunnen bouwen op meer dan 25 jaar ervaring.

Wat dat voor jou betekent?

  • Een bruto jaarsalaris tussen de € 21.000,- en € 43.000,-, afhankelijk van ervaring en leeftijd
  • Een interessante én veelzijdige functie
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 24 vakantiedagen en de pensioenpremie wordt voor 2/3 deel betaald door Scionix
  • Werken bij een succesvol technisch bedrijf vlakbij het station in Bunnik

Solliciteer en ondersteun ons team
Jouw logistieke kennis combineren met veelzijdige administratieve handelingen? Solliciteer door jouw cv en motivatie te uploaden via deze link.

Meer te weten komen over deze functie? Richard Bosmans vertelt je graag meer: bel 030-6570312 of mail naar [email protected].

Over ons
SCIONIX is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van instrumenten voor het detecteren van ioniserende straling op basis van het scintillatieprincipe. Dit doen wij voor de industrie, geneeskunde, onderzoek en veiligheidstoepassingen. Naast standaard scintillatiedetectoren bieden wij ook maatwerk, aangepast aan de eindgebruiker. Onze materialen bestaan o.a. uit plastic en vloeibare scintillatoren tot anorganische kristallen als Nal(TI), Csl(TI), hoge dichtheid BGO en hoge resolutie CeBr3 kristallen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link