Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Consultant Procurement

Functieomschrijving

Heb jij passie voor procurement in de logistieke dienstverlening, high tech, industrie, overheid, zorg, of ICT? Wil jij ons helpen om verder te groeien op het gebied van procurement? Wil je werken in een team met passie voor het vak bij een van de snelst groeiende adviesbureaus van Nederland? Lees dan verder.

Jouw positie in de organisatie

Ter versterking van ons team zoeken we Consultants. Samen met 10 collega’s vorm jij de business unit procurement, die onder aansturing van een business unit manager eigen proposities ontwikkelt, verkoopt en levert. Onze focus ligt daarbij op de top 500 organisaties van Nederland in de overheid, zorg, logistieke dienstverlening, FMCG en hightech. We werken voor bedrijven zoals NS, Schiphol, UWV, ONVZ en diverse Ministeries.

Naast impact bij onze klanten, die ons beoordelen met een 8,7, lever jij ook een significante bijdrage aan de ontwikkeling van je collega’s in het team. Onze medewerkers zijn de basis voor ons succes. Als zij groeien, groeit Supply Value als onderneming. Zij delen de onderstaande kernwaarden:

VRIJHEID – Wij zijn objectief, positief kritisch en onafhankelijk.
VERTROUWEN – Wij bouwen aan relaties, leveren kwaliteit en handelen integer.
VERANTWOORDELIJKHEID – Wij zijn klantgericht, doelgericht en omgevingsbewust.
FUN – Wij doen ons werk met plezier en enthousiasme, werken samen met de mensen om ons heen en delen onze kennis.

Vereisten

Belangrijkste taken

 • Je vertaalt samen met je team de strategie van onze klanten naar de inrichting van procurement afdelingen, processen, tools en procurement plannen en voert deze plannen uit;
 • Je bent inzetbaar als interim tactisch/strategisch procurement adviseur voor onze klanten;
 • Je draagt bij aan het ontwikkelen van kennis en proposities op het gebied van procurement in de logistieke dienstverlening, high tech, industrie, overheid, zorg of ICT en helpt collega’s met hun vakontwikkeling;
 • Je bent ondernemend, onderhoudt actief je netwerk, verkoopt zelfstandig kleine projecten en levert een bijdrage aan grotere (pre)sales activiteiten.

Wat neem je mee?

Je bent een echte consultant, drie tot vijf jaar ervaring met een afgeronde masteropleiding. Je krijgt energie van werken in verschillende projecten en teams en bent continu op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten. Je beschikt over adviesvaardigheden en bent gedreven om maximale impact te maken voor onze klanten. Verder beschik je over specifieke opleidingen richting procurement, zoals NEVI of vergelijkbaar en heb je ervaring in een van de volgende branches: logistieke dienstverlening, high tech, industrie, overheid, zorg, of ICT.  Ook beheers je de Nederlandse taal tot in de puntjes en ben je ben je nieuwsgierig en continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en oplossingen voor onze klanten en Supply Value.

Wat wij je bieden

 • Je ontvangt een contract voor onbepaalde tijd. Wij investeren namelijk graag in lange relaties. Dit uit zich in een medewerkerstevredenheid van een 8,2 over de afgelopen drie jaar.
 • Een ondernemende omgeving waar je doordeweeks afwisselend op locatie bij de klant, thuis, onderweg of op ons kantoor werkt. Wanneer daar weer de gelegenheid voor is werk je samen met je team één dag per week vanuit ons nieuwe kantoor in Zeist.
 • Inzet moet beloond worden, daarom hebben wij een mooie bonusregeling. Wij geloven dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn, overtroffen worden wanneer je samenwerkt. Daarom zijn naast jouw persoonlijke doelstellingen ook bedrijfsdoelstellingen onderdeel van de bonusregeling.
 • Ontwikkeling staat centraal binnen Supply Value. Wij geloven dat je nooit bent uitgeleerd. Daarom is er voor elke medewerker een opleidingsbudget, zo bepaal je met jouw manager welke met trainingen en opleidingen het beste past bij de groei die jij voor ogen hebt.
 • Op jouw eerste werkdag liggen jouw laptop, een Apple of Android telefoon al voor je klaar. De leaseauto alleen nog niet. Waarom? Omdat je deze zelf samenstelt naar jouw eigen wensen. Ben je geen fan van autorijden, geen probleem, dan krijg je van ons een NS-Business Card, waar je ook in je vrije tijd gebruik van mag maken.
 • Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers fit en vitaal zijn. Als je het grootste gedeelte van de dag op je bureaustoel hebt gezeten, duik je ’s avonds met flinke korting de sportschool in.
 • Voelt voor jou “later wanneer je met pensioen gaat” nog als een ver van je bed show? Geen zorgen, wij denken er wél over na met onze bijdrage aan jouw pensioenopbouw.
 • Naast werken is er ook voldoende tijd voor FUN. Zo staat het bier elke vrijdag koud voor de VrijMiBo, gaan wij elk jaar een weekend weg, bezoeken we verschillende festivals met collega’s, organiseren wij zo nu en dan een karaoke/spelletjesavond en staan wij ’s winters op de ski’s in de sneeuw. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend!

Contact

Beschik jij over de juiste eigenschappen en wil jij onderdeel worden van een hecht team? Dan dagen we je uit te solliciteren! Neem contact met ons op! Dit kan door contact op te nemen met Tom Groenestein via 06-25301338. Je kunt ook direct solliciteren via onderstaande link. Wij nemen dan contact met je op.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres