Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Contractmanager dagelijks- en mutatieonderhoud

‘Een Fijn Thuis voor iedereen’, dat is wat Pré Wonen nastreeft.. Samen met zo’n 150 enthousiaste collega’s werken we daar elke dag aan. Ben jij die enthousiaste, energieke en ervaren contractmanager dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen het team Reparatieonderhoud is er een vacature ontstaan van:

Contractmanager dagelijks- en mutatieonderhoud

Wat ga je doen?
Als Contractmanager ben je bezig met het managen van het contract dagelijks- en mutatieonderhoud. Dit houdt onder andere in dat je bezig bent met het analyseren van de klanttevredenheid en de uitgaven, coördineren van de controle, overleggen en het aansturen van de aannemers. Daarnaast ben je bezig met het faciliteren van de werkzaamheden van de Opzichters Dagelijksonderhoud en het analyseren van de kosten en werkprocessen.

Wat neem je mee?
Lef en passie! Je durft buiten gebaande paden te denken, je bent een samenwerker en ontvangt en geeft makkelijk feed-back. Je bent stressbestendig en kan procesgericht denken.

Daarnaast beschik je over

  • HBO werk- en denkniveau
  • Een NEVI-opleiding contractmanagement is een pre
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Cijfermatig en financieel inzicht
  • Analytisch vermogen

 

Wat bieden wij?
Een uitdagende fulltime (36 uur per week) in een dynamische organisatie. Het salaris wordt ingeschaald op basis van ervaring en conform de CAO Woondiensten. Het salaris bedraagt maximaal € 4.167,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week. Naast een prettige werkomgeving heeft Pré Wonen een uitgebreid pakket aan (flexibele) secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie
Voor informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Judith Jacobsen, Klantmanager, telefoonnummer: 088-7700220.

Ben je enthousiast en wil je reageren op de vacature? Sollicitaties kunnen uiterlijk tot 11 september 2017 worden gestuurd naar Pré Wonen via het e-mailadres [email protected]

De eerste gesprekken vinden op 20 en 21 september 2017 plaats.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres