Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Contractmanager Inkoop Jeugdhulp

36 uur | Dordrecht

Ben jij als contractmanager inkoop jeugdhulp een uitstekende netwerker met een hoog verbindend vermogen? Ben jij in staat om naast een controlerende functie actief mee te denken hoe de zorg op een goede manier kan worden vormgegeven! Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Als contractmanager inkoop jeugdhulp word jij ingezet bij complexe vraagstukken en ben je eerste aanspreekpunt en sparringpartner op het gebied van hoog specialistische jeugdhulp voor onze jeugdhulppartners. Je denkt actief mee met onze contractpartners om het beste uit de jeugdhulp te halen voor onze inwoners.

Wij werken samen met verschillende aanbieders en andere instellingen die jeugd- en opvoedhulp bieden/ ondersteunen. Je bent hét aanspreekpunt voor de externe afstemming met jeugdhulppartners en monitort de ontwikkelingen in het jeugdhulpdomein. Waar nodig stuur je op gewenste veranderingen in de werkwijze van de aanbieders of doe je verbetervoorstellen ten aanzien van de werkwijzen. En dat is nog niet alles, want als contractmanager ben je ook druk met:

 • Het controleren van de kwaliteit van de geleverde diensten;
 • Het zorgen voor een efficiënt verloop van contractprocessen;
 • Inhoudelijke besprekingen met jeugdhulppartners. Op de hoogte zijn wat er speelt binnen het sociaal domein;
 • Het leveren van een bijdrage aan het nieuwe inkoopkader 2022 en input voor periodieke wijzigingen op het open-house model;
 • Het samen met gemeenten ontwikkelen van contractbeheer 3.0;
 • Het samenwerken met onze data analist en onze backoffice om te zorgen voor integrale samenwerking en informatievoorziening.

Wat neem je mee?
Een gezonde dosis empathisch vermogen, luisterend vermogen en een scherpe, kritische blik, waarbij je in staat bent om op een open innovatieve manier naar ontwikkelingen te kijken. Je bent stressbestendig en blijft ook onder tijdsdruk goed presteren, waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in jouw vaandel staan!

Daarnaast beschik jij bij voorkeur over:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie, aangevuld met de kennis van (hoog)specialistische jeugdhulp.

Waar kom je te werken?
Je maakt onderdeel uit van het team Beleid & Inkoop. Binnen het team, dat geleid wordt door de manager Beleid & inkoop, zijn ca. 12 personen werkzaam. Een deel van het team heeft als aandachtsgebied het adviseren van gemeenten en maakt samen met verschillende partners beleid en geeft bijvoorbeeld leiding aan projecten het ander deel houdt zich voornamelijk bezig met inkoop/contractbeheer. Overlap komt echter steeds vaker voor.

Wie zijn wij?

De regio Zuid-Holland Zuid heeft gekozen voor een kleine, flexibele en hooggekwalificeerde regieorganisatie. De opdracht van deze regieorganisatie is het in goede banen leiden van en sturen op de transformatie van de jeugdhulp terwijl de kwaliteit en de continuïteit van de zorg gewaarborgd blijven. De kernwaarden van de organisatie zijn zakelijkheid, aanspreekbaarheid, resultaatgerichtheid en transparantie. De organisatie wordt geleid door een eindverantwoordelijk directeur die samen met het MT de koers van het SOJ bepaald.

Waar staan wij voor?

De Serviceorganisatie Jeugd ZHZ  is een netwerkorganisatie die sinds 1 januari 2015 operationeel is. De Serviceorganisatie maakt onderdeel uit van de Gemeenschappelijke regeling Dienst Gezondheid & Jeugd (GR DG&J) en voert in opdracht van de 10 aangesloten gemeenten in de regio Zuid-Holland Zuid de volgende kerntaken uit:

 1. De inkoop van jeugdhulp, contractvorming en bewaking van de kwaliteit en kosten van de zorg;
 2. Ondersteuning van de jeugdteams en andere partijen door de inkoop van zorgvormen, budgetbewaking en informatievoorziening;
 3. Beleidsmatig uitwerken en sturen op de uitvoeringsprogramma’s en het faciliteren van de stuurgroep Jeugd en het AB en DB van de DG&J;
 4. Accountmanagement welke zorg draagt voor de verbinding tussen de Serviceorganisatie, de Stichting Jeugdteams en de gemeenten.

Wat bieden we jou?
Een fulltime functie voor 36 uur (in overleg is ook minder uur bespreekbaar) per week waarin je het verschil kan maken voor onze jeugd. Je start met een jaarcontract, dat bij goed functioneren wordt omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Formeel krijg je bij ons de functienaam Adviseur Contracten.

Het salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring en bedraagt maximaal € 4.406,- bruto per maand (schaal 10) op basis van een 36-urige werkweek. Voor een zeer ervaren collega is een arbeidsmarkttoelage bespreekbaar.

Jij krijgt bij ons uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, flexibele werktijden, verlofregelingen, pensioen en studiefaciliteiten. Daarnaast beschik je als medewerker over een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris.

Solliciteren of meer weten?

Enthousiast geworden, solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Guus Krähe, manager Beleid & Inkoop, via telefoonnummer 078-770 2352 (secretariaat).

Acquisitie stellen wij niet op prijs.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres