Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Contractmanager Inkoop

2 Contract- en leveranciersmanagers Inkoop

Opdrachtgever: LUMC
Locatie: Leiden
Status: Werving van Kandidaten

Voor het LUMC te Leiden zoeken wij twee contract- en leveranciersmanagers (32-36 uur).

De organisatie
Het LUMC is een modern universitair medisch centrum voor onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg met een hoog kwaliteitsprofiel en een sterke wetenschappelijke oriëntatie.

De functie
Je maakt onderdeel uit van het team Contract- en Leveranciersmanagement en zorgt voor de correcte implementatie, evaluatie, en uitnutting en het eventueel bijsturen van de afgesloten inkoopcontracten. Je hebt daarin een adviserende en faciliterende rol richting de lijnorganisatie en de leveranciers. Op dit moment heeft het LUMC ruim 3.000 leveranciers verdeeld over de categorieën Medisch, Lab, Facilitair en ICT.

Meer informatie
Via de sollicitatiebutton vind je meer informatie en de mogelijkheid om te solliciteren. Wanneer je geïnteresseerd bent in de vacature, ontvangt Terra Management Search graag uiterlijk zondag 24 april 2022 jouw motivatiebrief en cv.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres