Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

DUPP - Food Recruitment

Focus op food

DUPP – Food Recruitment wil voor opdrachtgevers en kandidaten dé werving- en selectiepartner in de food branche zijn. Daarnaast bemiddelt DUPP zelfstandige interim managers. Vanuit haar centrale locatie in “Food Valley” Wageningen investeert DUPP continu in relatienetwerken en in kennis van de food branche en arbeidsmarkt. Door deze focus op food is DUPP uitgegroeid tot marktleider in deze branche.

Food branche gerelateerde functies

DUPP bemiddelt sollicitanten op HBO en academisch niveau voor food branche gerelateerde functies in

  • Marketing & Sales
  • Operations
  • Research & Development
  • Quality Assurance
  • Algemeen Management

Het gaat hierbij om sollicitanten met werkervaring, vanaf een 2e loopbaanstap tot en met eindfuncties in een vakgebied en algemeen management posities.

Partner in dienstverlening

De dienstverlening van DUPP is gericht op partnership en goede relaties met onze beide doelgroepen, zowel opdrachtgevers als sollicitanten. Voor beiden zijn wij graag een professioneel en waardevol klankbord en adviseur om gezamenlijk tot de juiste keuzes te komen. Onze relaties en onze sollicitanten waarderen dat en ervaren DUPP als een integer, enthousiast en resultaatgericht werving- en selectiebureau.  

Adres: Generaal Foulkesweg 66
Postcode/plaats: 6703 BW Wageningen
Telefoon: 0317 - 46 86 86
Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link