Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Ervaren INKOPER (m/v)

als gevolg van toenemende activiteiten voor de internationale eenheid project eenheid project supply zijn wij op zo kort mogelijke termijn op zoek naar een:

Ervaren INKOPER (m/v)
gevarieerde functie met veel eigen verantwoordelijkheid en met ontwikkelmogelijkheden

Hoe ziet de functie eruit?
Als inkoper ken en verken je de markt en weet je onder de beste voorwaarden (prijs, levertijd, kwaliteit en service) de aanvragen (tenders) van een aantal grote internationale klanten compleet en tijdig te beantwoorden. Zodra de tender gewonnen is, moet er worden ingekocht. Je bent dus feitelijk verkoper en inkoper tegelijk. Jouw verantwoordelijkheid is in te kopen met de beste prijs en kwaliteit bij onze leveranciers en te zorgen voor een goede opvolging van jouw orders en de daarbij behorende administratie. Je zorgt ervoor dat je klant zeer tevreden is over de dienstverlening van Corlido en daardoor graag en veel zaken met ons doet. Samen met je collega’s van het commerciële team waar je deel van uitmaakt kom je telkens tot het optimale resultaat. Je bent daarbij het voorbeeld van een sterke teamspeler. Efficiënte en effectieve processen vormen de basis van ons commerciële werk. Degene die wij zoeken is iemand die het principe van ‘continu verbeteren’ omarmt en weet toe te passen. Je bent werkzaam op ons hoofdkantoor in Emmen en hebt van daaruit wereldwijd contacten met klanten, leveranciers en collega’s van onze buitenlandse vestigingen.

Over Corlido Group
Corlido Group is een wereldwijd opererende inkooporganisatie actief in inkoop en supply chain management. Met een jong en dynamisch team biedt Corlido Group een breed scala aan inkoop- en logistieke dienstverlening. Het bedrijf is wereldwijd actief en werkt met name voor innovatieve opdrachtgevers in de industrie, olie & gas en de publieke sector.

Ben jij die commerciële collega die elke verkoopkans ziet en weet te benutten? En die vervolgens in staat is om als inkoper het maximale resultaat voor de opdrachtgever en voor Corlido te realiseren? Neem dan snel contact met ons op!

Je hebt het volgende in huis:

 •  Aantoonbare en gedegen ervaring in een commerciële functie
 •  Een afgeronde commerciële opleiding op HBO-niveau
 •  Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift

Je herkent je in de volgende steekwoorden:

 •  Klant- en resultaatgericht
 •  Samenwerken
 •  Initiatiefrijk
 • Gedreven en verantwoordelijk
 • Accuraat
 • Onderhandelaar 

Wij bieden je:

 • Een brede functie in een snelgroeiende organisatie
 • Een marktconform salaris
 • De ruimte om jezelf verder te ontwikkelen 

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je brief met CV voor 30 maart a.s. te mailen naar [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres