Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Fleet Manager

Jouw toekomst opbouwen binnen een internationale organisatie waar je jouw kennis kunt inzetten voor de transportwereld? Wees welkom bij Samskip en boost je carrière direct!

Herken jij jezelf hierin?
Onderhandelen doe je als de beste; je weet wat je sterke punten zijn en zet deze in om te krijgen waarvoor je bent gekomen. Met een flinke dosis doorzettingsvermogen, strakke planningskills en probleemoplossend vermogen weet je jouw teamleden te coachen. Je bent innovatief en continu op zoek naar mogelijkheden om beter en meer kostenefficiënt materieel te ontwikkelen. Daarnaast:

 • heb je een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting;
 • beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • ben je communicatief sterk en overtuigend, en heb je geen moeite met klantcontact;
 • ben je financieel goed onderlegd en gebruik je deze kennis om efficiënt in te kopen.

“We don’t just move containers, we move careers too.” – Samskip

Aan de slag als Fleet Manager
Als Fleet Manager ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van ons rollend wegmateriaal (containerchassis, trailers, trucks en treinwagons). Het gaat hierbij om ca. 1.500 stuks. Je houdt je bezig met de inkoop van gerelateerde producten hiervan en stelt technische productspecificaties op in samenwerking met interne klanten en afnemers. Als Teammanager begeleid je teamleden met hun dagelijkse taken, houd je wekelijks overleg over lopende activiteiten en zet je kosteneffectieve werkprocessen op. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de kostenbeheersing en overlegt met afnemers over kostenafwijkingen. Maandelijks neem je deel aan MT-overleg om relevante ontwikkelingen in het werkveld te bespreken met je teamleden.

Enkele taken:

 • Het opstellen van tenders of RFQ’s voor alle producten, die je stuurt naar bestaande en potentiële leveranciers. Je stelt advies op, presenteert contracten aan het bestuur en plaatst uiteindelijk de orders.
 • Het analyseren van interne rapportages om zo de voortgang van teamleden bij te houden.
 • Het controleren van facturen voor interne en externe bedrijven omtrent verschillende kosten en het opstellen van een maandelijks KPI-lijst met alle relevante kostenontwikkelingen.
 • Het complete fleet management jaarbudget voorbereiden in overleg met Finance en Trade, en dit opnemen in het totale CAPEX-overzicht.
 • Het onderzoeken van mogelijkheden, al dan niet samen met leveranciers, om het materieel te verbeteren door innovatie met als doelstelling om het eindproduct te verbeteren en kosten te reduceren.

Dit bieden wij jou
Bij Samskip krijg je volop carrièremogelijkheden. Je werkt in een ambitieuze, dynamische en professionele omgeving en maakt deel uit van een team van mensen die uitblinken in wat ze doen. Samen werken we aan de winstgevende en duurzame groei van onze organisatie.

Start jij je carrière bij Samskip, dan hoort daar het volgende bij:

 • Een marktconform salaris, inclusief vakantiegeld en een dertiende maand
  28 vakantiedagen
 • Een pensioenvoorziening
 • Een bedrijfsauto

Geïnteresseerd?
Onderhandelen met afnemers is een passie van je waarmee je optimaal resultaat behaalt voor Samskip. Wil jij alles te weten komen over het inkopen en beheren van ons wegtransport? Klik dan op de link en solliciteer direct voor Fleet Manager.

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Over Samskip
Samskip is een transportbedrijf dat wereldwijd transport en transport gerelateerde services biedt over land, zee, spoor en via de lucht. Wij richten ons in het bijzonder op kostenefficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk vervoer. Met een omzet van meer dan 625 miljoen euro is Samskip één van de grootste transportbedrijven binnen Europa, met kantoren in 24 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië en ongeveer 1400 werknemers in totaal.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link