Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Fulltime Inkoopadviseur in Assen

Cosis zoekt een Inkoopadviseur voor 36 uur in Assen. Ben jij iemand die zich herkent in de competenties: communicatief, analytisch, oplossingsgericht, flexibel, samenwerken, accuraat, organisatiesensitief en resultaatgericht? Dan nodigen we je uit om te solliciteren!

Cosis wil zorg leveren tegen maatschappelijk zo laag mogelijke kosten. Ga jij die voor ons regelen?

Plaats:Assen

Functie inhoud
Je bent proactief, flexibel, dienstverlenend en analytisch ingesteld en je beschikt over een helicopterview. Je bent in staat om zowel zelfstandig, projectmatig als in teamverband te werken. Je bent communicatief sterk in woord en geschrift.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Als Inkoopadviseur voer je inkoopprojecten zelfstandig uit om de inkoopfunctie en de uitvoering van processen en procedures te verbeteren. Je weet wat er speelt in jouw vakgebied en bij jouw klanten, daardoor weet je de vertaling te maken naar concrete oplossingen. Tevens kun je stakeholders op een juiste manier beïnvloeden. Ben jij een inkoopprofessional die zelfstandig van A tot Z een inkooptraject succesvol kan doorlopen?

Als inkoopadviseur heb je een veelzijdige functie. Je realiseert grote klanttevredenheid door het verkrijgen van de juiste balans tussen kwaliteit en kosten van producten en diensten. Je adviseert en bent continue in gesprek met interne klanten en leveranciers wat een duurzame samenwerking oplevert en de kwaliteit en processen borgt binnen de kaders en normen van Cosis.

Je onderzoekt proactief de mogelijkheden, koopt zelfstandig in waarbij je optimale leveringsvoorwaarden en een juiste prijs- en kwaliteitverhouding waarborgt en risico’s tot een aanvaardbaar minimum beperkt.

Je verwerft gebruiks- en verbruiksgoederen, investeringsgoederen en diensten volgens de volgende categorieën: P&O, Marketing en Communicatie, Facilitair en Primair Proces. Je levert actief een bijdrage aan de ontwikkeling van het tactisch inkoopbeleid voor de organisatie waarbij je verantwoordelijkheid neemt. Daarnaast adviseer en begeleid je de interne klant bij inkooptrajecten en ondersteun je bij het opstellen van de investeringsbegroting. Je maakt kostprijsberekeningen, onderhandelt met leveranciers en stelt zelfstandig (raam)contracten op.

De inkoopadviseur onderhoudt interne contacten met de leidinggevende, collega’s FSC & interne klanten, gericht op afstemmen, informeren en adviseren omtrent de inkoop en het beheer van producten en diensten. Extern heeft de inkoopadviseur contacten met dienstverleners en leveranciers, gericht op het verzamelen van informatie, het uitvoeren van marktonderzoek en het afsluiten & beheren van contracten. Je vindt het leuk en voelt je verantwoordelijk om mensen mee te nemen in het inkoopproces.

Functie-eisen
Je hebt:

 •  hbo werk- en denkniveau met kennis op het gebied van inkoop, alsmede NEVI 1 & 2;
 • kennis van leidinggeven aan trajecten en projecten, productnormen en wet- en regelgeving;
 • aantoonbare kennis van zorgorganisaties bij het adviseren en ondersteunen van leidinggevenden bij inkoopbeslissingen;
 • ervaring met contractmanagement- en inkoopbestelsystemen;
 • kennis van Planon en ProActive (pre, geen must);
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • een rijbewijs/auto;

Je kunt:

 •  zoeken naar de beste bestaande of nieuwe oplossingen;
 •  een proactieve bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van inkoop;
 • uiteraard ook een Verklaring Omtrent het Gedrag overleggen.

Je bent:

 •  iemand die blijft investeren in zijn eigen ontwikkeling.

Aantal uren per week
Het betreft een functie voor 36 uren per week.

Wat bieden wij?

 • Een dynamische functie in een zich ontwikkelende organisatie met een marktconform salaris.
 • Een team waarin teamprestatie en plezier in het werk vanzelfsprekend zijn.
 • Collega’s die net als jij alles uit de dag halen.
 • Een tevreden glimlach aan het einde van de dag;
 • Salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg conform de zwaarte van de functie.
 • Een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Interesse en sollicitatie
Wil jij ook werken voor één van de grootste werkgevers van het noorden? Waarbij je werkt in een klimaat waarin verantwoordelijkheid en eigenaarschap voorop staat? En waar je volop kansen krijgt om je te ontwikkelen? Stuur dan een motivatiebrief en cv en wie weet word jij onze nieuwe collega! We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk op donderdag 8 februari 2018. Sollicitaties die we later ontvangen, kunnen we niet in behandeling nemen.

Je kunt solliciteren via deze link. Vul het formulier in en maak je account aan. Via dit account kun je ook de voortgang van je sollicitatie volgen. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel dan met Marco van Baardwijk (hoofd Facilitair Service Centrum) op telefoonnummer 06-22875964.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Waar staan we voor?
Cosis is de kracht van samen. Wij helpen mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

 

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres