Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Hé redacteur, leuk, zo’n gerucht! Maar ga jij vervolgens ook verhaal halen?

Hé redacteur, leuk, zo’n gerucht! Maar ga jij vervolgens ook verhaal halen?

Kun je schrijven als een tierelier? Is voor jou mee mogen denken over de redactionele koers een must? Heb je de inventiviteit om relevante informatie over een zakelijk onderwerp ook uit onvermoede hoeken en gaten te halen? Ben jij zo’n netwerker die zich niet schroomt om een afspraak te maken voor een interview met de mensen achter dat nieuws? Is multitasking “your middle name”? Dan heeft InkopersCafe.nl, de grootste community voor zakelijke inkopers in Nederland, een redactionele uitdaging voor jou!

Begint het in jouw hoofd al te malen met wat je hier allemaal zou kunnen doen? Mooi! Wij zijn namelijk op zoek naar een:

Journalist/webredacteur
(Parttime)

Wat ga je doen?
Je takenpakket omvat onder andere de volgende werkzaamheden:
Je schrijft zowel nieuwsberichten als achtergrondartikelen en maakt er een punt van om daar sprekende afbeeldingen bij te vinden (of te krijgen).
Je voert redactie over ingezonden stukken.
Je doet suggesties voor nieuws en achtergronden.
Je neemt interviews af en schroomt niet om daarbij je fotocamera in te zetten.
Je denkt mee over de redactionele koers.
Je plaatst berichten/artikelen op de website en je helpt ook actief mee met het algehele beheer van de website.
Wat vragen we van jou?
We zoeken iemand met een journalistieke achtergrond. Natuurlijk schrijf je foutloos Nederlands en heb je al enige aantoonbare ervaring met het schrijven voor een website of weblog. Daarnaast voel jij je op je gemak met het inzetten van diverse social media kanalen.

We verwachten echt niet dat je dagelijks in maat- of mantelpak aan je bureau zit, maar ervaring in een zakelijke omgeving is wel een pre. Ervaring met het maken van foto’s of video’s en de bewerking daarvan is ook een pre. Maar inzet, schrijftalent, pit, oprechte interesse in de inkoperswereld en stiptheid zijn de zaken waar wij in eerste instantie het meest op zullen letten!

Als je ook nog eens geen 9-5 mentaliteit hebt, een flinke dosis gevoel voor humor meebrengt zodat je niet ondergesneeuwd raakt tijdens de dagelijkse gezamenlijke lunches en ook nog eens uit de (omgeving van) Haarlem komt, dan heb jij misschien wel alles in huis wat wij zoeken!

Wat hebben we jou te bieden?
Zelfstandigheid, een prettige werkomgeving en de mogelijkheid om deze functie flexibel te vervullen. Maar dat is niet alles. Daarnaast bieden we je een uitstekend salaris en dito secundaire voorwaarden, waaronder flexibele werktijden en reiskostenvergoeding;
goede mogelijkheden en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen.

InkopersCafe: jouw nieuwe werkplek?
InkopersCafe.nl is de grootste community voor (zakelijke) inkopers in Nederland en bestaat inmiddels ruim 13 jaar. Om je een idee te geven: we hebben maandelijks ruim 35.000 bezoekers en hebben ruim 15.000 abonnees op onze nieuwsbrief. Onze website biedt naast inkoopnieuws een uitgebreide agenda, de grootste inkoopvacaturebank van Nederland, een index voor inkoopbedrijven, een selectietool voor inkoopsoftware, een forum en twee (wekelijkse) nieuwsbrieven. Bovendien is onze website een rijke bron van artikelen, columns en boekrecensies.

Overige informatie
Ons kantoor is gevestigd in een prachtig karakteristiek pand in het centrum van Haarlem, op loopafstand van het Centraal Station en de Grote Markt. Nieuwsgierig hoe jouw toekomstige werkplek er vanbinnen uitziet? Klik hier.

Informatie en sollicitatie
Geïnteresseerd? Solliciteer dan via dit online sollicitatieformulier.
Voor meer informatie kun je ook bellen met Sander van den Broek, tel. 023-7078162 of kijk voor meer informatie op www.inkoperscafe.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link