Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Ligt jouw passie bij (Europese) aanbestedingen en contractmanagement? Word jij blij van het zelfstandig oppakken en initiëren van (inkoop)projecten en het managen van de contracten? Krijg jij energie van het samen met je collega’s verder bouwen aan de inkoopafdeling? Dan is de functie van Tactisch Inkoper iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als Tactisch Inkoper bij Twence besteed je Europees- en meervoudig onderhands aan en voer je contractmanagement uit. Je treedt op als inhoudelijke- en procesmatige sparringpartner en zorgt ervoor dat in overleg met de strategisch inkoper de gewenste inkoopstrategie wordt vastgesteld en de beste leverancier wordt gecontracteerd. Je beheert de contractenportefeuille van verschillende afdelingen van Twence en begeleidt de afdelingen bij de implementatie en uitvoering van contracten die uit jouw eigen aanbestedingen voort komen. Je werkt samen met drie strategisch inkopers en tweeoperationeel inkopers.

Hoe ziet je dag eruit?
Je start de dag met het controleren van de lopende aanbestedingen op basis van de inkoopkalender. Je beantwoordt in het aanbestedingsprogramma Negometrix de vragen die door gegadigden  zijn gesteld. Daarna begeleid je de schouw met potentiële leveranciers voor de verbouwing van het kantoor. ’s Middags spreek je samen met de afdeling Facility de aanbestedingsbeoordeling voor het wagenpark door, waarna je de voorgenomen gunning in Negometrix definitief maakt. Jij hebt hen daarvoor begeleid bij het opstellen van de bestekken en de KPI’s voor deze aanbesteding. Dan belt er nog een collega dat een installateur zijn afspraken niet nakomt. Je belt met de accountmanager van het installatiebedrijf om het conflict op te lossen. Je signaleert hierbij een ontwikkelpunt voor het contractmanagementproces en bespreekt dit tijdens het eerstvolgende inkoopoverleg. 

Welke resultaten lever je?
Je zorgt er voor dat het inkoopproces efficiënt en effectief is gecoördineerd zodat de best passende leveranciers zijn geselecteerd, de contracten optimaal worden benut en een bijdrage wordt geleverd aan de Twence-doelstellingen.

Wij vragen:

 • Minimaal hbo-diploma en Nevi 1 en 2 of vergelijkbaar; 
 • Drie tot vijf jaar ervaring op een inkoopafdeling;
 • Werkervaring bij voorkeur binnen een technische omgeving en kennis van de aanbestedingswet;
 • Je beschikt over een goed analytisch vermogen en omgevingsbewustzijn; 
 • Overtuigingskracht, besluitvaardigheid, resultaatgerichtheid, initiatiefrijk. 

Wij bieden:

 • Maandsalaris (o.b.v. 38 uur) varieert tussen € 3328, en € 4745,-
 • Jaarlijkse bonus tot 6%;• Eindejaarsuitkering 3,25%;
 • Per 01-04-2019 salarisverhoging van 3%;
 • Aangesloten bij het ABP-pensioenfonds;
 • Budget werkkostenregeling wordt onder medewerkers verdeeld;
 • Financiële bijdrage mogelijk in collectieve ziektekostenverzekering;
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Een baan waarin je kunt bijdragen aan een duurzame toekomst.

Ja, ik wil deze baan!
Stuur je CV en motivatie voor 15 januari naar [email protected].
Gesprekken kunnen buiten kantoortijden plaatsvinden. Een competentievragenlijst en/of een DiSC vragenlijst kan onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn. 
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is onderdeel van de selectieprocedure

Voor vragen neem gerust contact op met Petra Koster (06-11877550) of Erik Meutstege  (06-11877698).

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres