Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Schiphol Group. A world of opportunities.
Schiphol heeft de ambitie om de wereld dichterbij te brengen. Wij willen één van de meest toonaangevende luchthaven ondernemingen zijn. Een commercieel bedrijf met een ondernemende bedrijfsvoering en een maatschappelijke functie, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze medewerkers, in totaal 2.000, zijn van groot belang in het bereiken van ons doel: Europe’s preferred airport.

Ter versterking van de afdeling Corporate Procurement zijn wij op zoek naar een high potential op het gebied van inkoop met gevoel voor commercie en ondernemerschap. Het betreft een afwisselende en dynamische functie in het hart van de luchthavensector. Corporate Procurement is (statutair) verantwoordelijk voor alle inkoop van Schiphol Group. 60% van de omzet is inkoop gerelateerd. Als inkoper kun je daarom het verschil maken in het behalen van de kwalitatieve en financiële doelstellingen van onze onderneming. Werken als inkoper bij Corporate Procurement is dynamisch en biedt veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. De persoonlijke ontwikkeling van inkoopprofessionals staat hoog in het vaandel en kent uiteenlopende doorgroeimogelijkheden.

Junior inkoper Personeel & Organisatie en Facilities
Schiphol | Fulltime

De functie
Je bent als junior inkoper Personeel & Organisatie en Facilities de schakel tussen de afdelingen van Schiphol en de leveranciersmarkt. Je bent gesprekspartner op alle niveaus en creëert kansen door de mogelijkheden in de markt te verbinden aan de ambities van Schiphol. Je bent de architect en regisseur van inkoopprojecten, onder andere op het gebied van Personeel & Organisatie, en sluit contracten af die gedurende de gehele looptijd maximaal bijdragen aan Europe’s Preferred Airport. In samenwerking met het Procurement Office zorg je voor een solide beoordeling van de bestelaanvragen in je werkgebied. Tevens heb je een ondersteunende rol bij Europese aanbestedingen en complexe inkooptrajecten. Ten einde jouw rol goed in te vullen ken je de markt en zorg je dat je helemaal up tot date bent en blijft. Tevens maak je onderdeel uit van een team dat met elkaar invulling geeft aan de verdere professionalisering van de afdeling Corporate Procurement.

Het profiel

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • In het bezit van NEVI 1 (of gelijkwaardig) diploma;
 • Minimaal 2 jaar ervaring binnen het P&O en Facilitaire inkoopwerkveld;
 • Ervaring met Europese aanbestedingen is een pré;
 • Goede beheersing van Nederlandse taal alsook goede kennis van de Engelse taal in woord en schrift.

Competenties;

 • Goede adviesvaardigheden in een dynamische en complexe omgeving;
 • Resultaatgericht (‘mouwen opstropen’), leergierig, zelfstandig, ondernemend, initiatiefrijk;
 • Goed ontwikkeld analytisch vermogen;
 • Open, integer en betrouwbaar;
 • Objectief, overbrugt belangentegenstellingen en zorgt voor goede samenwerking;
 • Kan snel schakelen op verschillende niveaus;

Het aanbod
Schiphol Group is altijd in beweging en stimuleert dat ook bij haar medewerkers, letterlijk en figuurlijk. Je kunt rekenen op een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. We geven jou ruimte voor ontwikkeling op persoonlijk en professioneel en vlak. Zo is er een persoonlijk duurzaam inzetbaarheidsbudget voor o.a. opleiding, coaching, sporten, verlof. Daarnaast is er ook een Bring Your Own Device budget. Met behulp van flexibele werktijden bepaal je zelf een optimale werk/ privé balans. Verder krijg je de kans om in een inspirerende werkomgeving samen te werken aan unieke projecten met collega’s die oprecht trots zijn op hun bijdrage aan Europe’s Preferred Airport.

Interesse?
Spreekt de vacature je aan? Solliciteer dan direct uitsluitend via de sollicitatiebutton t.a.v. Chris van Elswijk, Recruiter. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Maarten van der Scheer, Manager Inkoop ([email protected]). Reageren kan tot 22 september a.s. waarbij we gelijktijdig intern- en extern werven. Let op; van de reactie termijn kan worden afgeweken wanneer er voldoende en/of passende inschrijvingen zijn ontvangen. Een (ontwikkel) assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Acquisitie op vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres