Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Industry Lead Government

Onze ‘Next Level’, Jouw ‘Next Step’

Met jouw kennis, vaardigheden en netwerk gaan we een grote stap maken in jouw industry. Je bent integraal verantwoordelijk voor het realiseren van de industry doelstellingen. Je bent verantwoordelijk voor de salesstrategie en de proposities.  Hoe gaan we uitbreiden, en hoe sluit dat aan bij de kernwaarden van ons bedrijf? Waar zitten de klanten in jouw industry écht op te wachten? En hoe zet je dat om in interessante opdrachten voor jouw team?

Daarnaast ben je een belangrijke schakel in het MT van Supply Value en geef je mede richting aan de organisatie. We gaan voor snelle en tegelijk duurzame groei, met oog voor onze mensen zowel als voor de klant. Onze ambitie is grenzeloos, en de jouwe?

Dit neem je mee:

  • Jouw CV laat zien dat dit een logische ‘next step’ voor je is.
  • Je hebt een duidelijke visie, deelt kennis, coacht collega’s en blijft ook scherp op je eigen ontwikkeling.
  • Je hebt een substantieel relevant netwerk.
  • Je herkent je in de volgende competenties: Zelfstandig, Resultaatgericht, Klantgericht, Leiderschap en visie, Innovatie, Ondernemerschap.

Wie zijn wij

Supply Value is een toonaangevend en onafhankelijk strategie, advies en implementatiebureau gespecialiseerd in Procurement, Supply Chain & Operations en Information Management. Met een aanpak van denken, doen en draagvlak leveren wij advies, implementatiekracht en training en vertalen strategie naar concreet, duurzaam resultaat. Benieuwd naar de sectoren waarin wij werkzaam zijn? Kijk dan op onze website.

High impact, Happy people

Wij geloven dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn overtroffen worden als je samen werkt. Ieder vanuit zijn eigen kracht, met focus op een gezamenlijk doel en minimale transactiekosten. Dit doen wij met de beste mensen, beste tools, beste data en het beste netwerk. We make strategy work, together!

Wat wij bieden

  • Een mooie baan in een open en informele cultuur, waar vrijheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid en fun centraal staan.
  • Salarisindicatie: 85K tot 115K

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze mooie functie bij Supply Value? Solliciteer direct! Of bel met mede MT-lid Pauline van Tol op +31 6 292 70 238.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link