Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoop adviseur

ALGEMENE INFORMATIE
In Zuid-Holland-Zuid zorgt waterschap Hollandse Delta voor veilige dijken en duinen, voor het zuiveren van afvalwater en voor schoon water in singels, sloten en plassen. In natte tijden gaat het waterschap overstromingen tegen. In droge perioden zorgt Hollandse Delta voor voldoende water in singels, sloten en plassen. Ook onderhoudt het waterschap vrijwel alle wegen en fietspaden buiten de bebouwde kom.

Om uitgerust te zijn voor de toekomst ondergaat de organisatie een transformatie naar een regie-organisatie, waarbij Hollandse Delta minder zelf uitvoert en meer werkzaamheden uitbesteedt.

Een van de afdelingen om dit mogelijk te maken is Bestuurlijk & Juridische Zaken en omvat de onderdelen grondzaken, juridische advisering, bestuurlijk beleid, inkoop, communicatie, control en bestuursondersteuning. De afdeling zoekt voor haar team BJJA (Juridische Advisering) versterking en is op zoek naar een Inkoop Adviseur. Het team BJJA bestaat uit zestien professionals: medewerkers grondzaken, inkoopadviseurs en juridische adviseurs.

FUNCTIE INFORMATIE
De werkwijze binnen het team BJJA kenmerkt zich door een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid bij de professionals die in nauwe verbinding met elkaar samenwerken.

De functie van Inkoop Adviseur omvat eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng, waarbij je in samenspraak met het projectteam beslissingen neemt ten aanzien van diverse (Europese) aanbestedingstrajecten.

De Inkoop Adviseur is verantwoordelijk voor:

 • Advisering over inkoop en aanbesteding en begeleiding van (Europese) aanbestedingstrajecten.
 • Het positioneren van inkoop binnen de eigen organisatie.
 • Het creëren van draagkracht en het adequaat adviseren en overtuigen van de interne klant.
 • Het mede-ontwikkelen van standaard hulpmiddelen zoals de inkooptool, het opstellen van procedures en het inzichtelijk maken van inkoopprocessen.
 • Het uitvoeren en implementeren van vastgesteld beleid alsmede bewaken van de kwaliteit.
 • Het uitvoeren van inkoopanalyses en deze weer vertalen naar inkoopacties en – strategieën.

De Senior Inkopers coachen de Inkoop Adviseurs.

WAT WIJ VRAGEN
Je opereert op tenminste HBO werk- en denkniveau en hebt kennis van aanbestedingen. Ervaring met het begeleiden van (Europese) aanbestedingen is een pré.

 • Je bent een ondernemende en resultaatgerichte professional die zich op elk niveau in de organisatie thuis voelt.
 • Je staat stevig in je schoenen als adviseur.
 • Je kunt gemakkelijk schakelen tussen de diverse rollen die een inkoopadviseur geacht wordt te vervullen.
 • Je kunt en wilt in teams werken en je weet dat af te wisselen met zelfstandig presteren.
 • Je hebt een directe manier van communiceren en beschikt over een aanpakmentaliteit.

WAT WIJ BIEDEN
Waterschap Hollandse Delta valt onder de Sectorale Arbeidsvoorwaarden Waterschappen. De SAW is de cao voor de waterschappen. Deze cao bevat een uitgebreid marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere goede regelingen op het gebied van studie en een keuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden, zijnde het IKB (individueel keuze budget) waarmee iedere medewerker naast zijn of haar basissalaris beschikt over een vrij besteedbaar budget: het IKB, Individueel Keuze Budget (opgenomen in het vermelde bruto jaarsalaris).

Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal € 58.500,- per jaar (inclusief IKB, schaal 10) bij een werkweek van 36 uur.

SOLLICITATIEPROCEDURE
De selectiegesprekken bij JS Consultancy vinden plaats in week 38 en 39.
De selectiegesprekken bij het WSHD vinden plaats op 11 oktober.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Santje Schaap, 06-51579101.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link