Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoop Assistent

Heb jij een hands-on mentaliteit en werk je graag in een dynamische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Group of Butchers heeft voor haar hoofdkantoor in Tilburg een vacature voor een:

inkoop Assistent
28-32 uur per week

Wie zijn wij?
Group of Butchers is marktleider in het segment van hoogwaardige vleeswaren en mag zich sinds twee jaar het snelst groeiende foodbedrijf van Nederland noemen! Op twaalf gespecialiseerde productielocaties (NL/BE/DE) maken wij vleeswaren en vleesproducten voor de retailers en grossiers in Nederland, België en Duitsland. Afgelopen jaren zijn wij zowel organisch als via acquisities sterk gegroeid. Ook de komende jaren verwachten wij sterk te blijven groeien, mede door de inzet van bijna 700 collega’s die dagelijks de lekkerste kwaliteitsproducten ontwikkelen en maken. Een grote passie voor het mooie product vlees is wat we delen, en dat maakt onze producten bijzonder. Wij zijn “Group of Butchers”.

Wat ga je doen als Inkoop Assistent?
In de functie van Inkoop Assistent ondersteun je de Inkoper bij de operationele inkoop van verschillende diensten, verpakkingen maar ook kruiden, sauzen en hulpstoffen voor alle vestigingen van Group of Butchers in Nederland en in België. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het invoeren van nieuwe inkoopartikelen en het beheren van alle items, uitzetten en opvolgen van offertetrajecten en benchmarks. Up-to-date houden van verschillende Inkoop overzichten maar ook controle van inkoopprijzen. Je bent daarnaast (mede)verantwoordelijk voor het etiketten pakket. Je zorgt voor aanvragen voor nieuwe etiketten en de verder afwikkeling plus de communicatie binnen de organisatie. Je draagt zorg voor een correcte en efficiënte administratieve afwikkeling van het ordertraject en je bent aanspreekpunt voor onze leveranciers. Daarbij komt ook bij het coördineren van leveranciersbeoordelingen en het analyseren van marktontwikkelingen en deze verwerken tot bruikbare informatie. Kortom, een veelzijdige en verantwoordelijke functie waarbij je continue met verschillende werkzaamheden bezig bent en je je volop kunt ontwikkelen.

Wie ben jij?

  • Je hebt mbo- of hbo-werk- en denkniveau;
  • Excel kent voor jou weinig geheimen meer;
  • Je bent stressbestendig en hebt geen moeite met deadlines;
  • Je hebt een flexibele (geen ‘9 tot 5’ mentaliteit), commerciële, en servicegerichte instelling, je bent goed cijfermatig onderbouwd, je werkt secuur en kritisch en je kunt prima planmatig werken.

Werken bij Group of Butchers?
Een veelzijdige functie in een betrokken en informeel team binnen een ambitieus bedrijf. Onze organisatie mag zich de laatste 3 jaar het snelst groeiende foodbedrijf van Nederland noemen! Hou je van afwisseling in je werk? Geen dag is bij ons hetzelfde. Uiteraard ontvang je een  goed en marktconform salaris, aangevuld met een eindejaarsuitkering en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling. Er is ruimte om als persoon met onze organisatie mee te groeien, onder andere door het volgen van (interne) opleidingen. Tot slot vieren we graag onze successen met  bijzondere bedrijfsfeesten, een jaarlijkse barbecue, teamactiviteiten en borrels.

Let’s make something special!

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Frank Derksen (Manager Inkoop) op telefoonnummer 013 – 8505920.

Solliciteren op de functie van Inkoop Assistent
Ben jij het talent dat wij zoeken? Laat dan je CV en motivatie achter op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres