Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoop- en aanbestedingsadviseur

Inkoop- en aanbestedingsadviseur
36 uur per week

Hoe ziet een gewone werkdag eruit?
Je informeert en adviseert de organisatie, gevraagd en ongevraagd, op het gebied van inkopen en aanbesteden. Je signaleert relevante ontwikkelingen op het gebied van aanbestedingswet en -regelgeving, jurisprudentie en inkoop-/aanbestedingsprocedures en voert eventuele wijzigingen door in het beleid. Periodiek voer je spendanalyses uit en stelt aan de hand van de uitkomsten adviezen op. Je houdt toezicht op de naleving van wet- en regelgeving en toetst de inkoopstartdocumenten. Bij de uitvoering van de werkzaamheden werk je samen met een collega van een buurgemeente, stem je de werkzaamheden onderling af en kun je elkaar vervangen bij afwezigheid. Waar mogelijk stel je een gezamenlijke aanbestedingskalender op.

Waar staat Staphorst voor?
Gemeente Staphort is uniek, met een eigen karakter. Bijna iedereen kent ons wel en heeft daar een beeld bij. Veelal gebaseerd op haar oorsprong, cultuurhistorie en erfgoed. Daar hechten wij zeker waarde aan. Maar Staphorst is meer: het ondernemerschap, de bedrijvigheid, een compleet voorzieningenniveau en de verrassend mooie natuur zijn ook belangrijke kenmerken. Met ruim 17.000 inwoners, waarvan een derde jonger dan 20 jaar, zijn wij een jonge en dynamische gemeente.

Als gemeentelijke organisatie maken we gebruik van de kracht van die dynamische samenleving. We bewegen flexibel mee en zijn een overheid die, veel meer dan voorschrijvend en controlerend, de voorwaarden wil scheppen voor inwoners en ondernemers. We werken in het hier en nu met onze blik steeds gericht op de toekomst.

En de afdeling waar jij komt te werken?
Als afdeling Bestuur- & Managementondersteuning is het onze taak om bestuur, management en medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen en adviseren in de uitvoering van hun taken. Met als doel een optimale en kwalitatief goede dienstverlening richting onze inwoners, ondernemers en verenigingen. We voeren uiteenlopende taken uit, ondergebracht in de teams: staf, facilitair en gegevensbeheer. De medewerkers werken collegiaal samen met passie en respect voor ieders vakgebied met als doel het behalen van maximaal gezamenlijk resultaat. Op een aantal taakvelden werken we samen met een buurgemeente.

Wat heb je écht nodig om deze job goed te kunnen doen?

  • Hbowerk- en –denkniveau, met een opleiding op het gebied van inkoopmanagement.
  • Je hebt kennis van en ervaring met gemeentelijke inkoopprocessen en Europese aanbestedingsprocedures.
  • Je hebt kennis van de juridische aspecten van inkoop en (Europees) aanbesteden.

Wat maakt dat deze baan jóuw baan mag worden?

  • Onze werksfeer kenmerkt zich door collegialiteit, respect en saamhorigheid. We zijn trots op ons werk!
  • Wij betalen je wat je waard bent: deze functie kent een maximumsalaris van € 4.048,- bruto per maand. Jouw inschaling gebeurt aan de hand van je opleiding en ervaring voor zover deze relevant is voor de functie.
  • De cao Gemeenten kent naast een passende beloning ook vele extra’s zoals een vrij te besteden Individueel Keuzebudget van ruim 17%; een budget voor je persoonlijke gezondheid; een tegemoetkoming voor je zorgverzekering en betaald ouderschapsverlof.
  • En niet onbelangrijk onze opleidingsmogelijkheden: jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling heeft jouw én onze aandacht.
  • We stimuleren ook een goede balans werk/privé: we kennen flexibele werktijden, thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Hoe komen we met jou in contact?
Mail je cv en een bondige motivatie waarom we juist met jou verder zouden moeten voor 15 december 2020 naar: vacatures@staphorst.nl. Of kijk voor meer informatie over de organisatie op www.staphorst.nl

Wij hechten er in Staphorst aan zelf de invulling van vacatures te organiseren, spontane hulp van bureaus wordt dus niet op prijs gesteld!

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres