Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoop/Procurement Officer

Inkoop/Procurement Officer
Barendrecht, fulltime
Afwisselend, commercieel, proactief en nauwkeurig

Over BIS|Econocom
BIS zorgt voor een optimaal ingerichte werkomgeving waarin gebruikers zich comfortabel voelen en waarin zij efficiënt en eenvoudig op een visuele en interactieve manier informatie overdragen, kennis delen, ideeën ontwikkelen en (samen) werken. Sinds mei 2017 is BIS onderdeel van Econocom, een internationaal opererende organisatie, die met 10.000 medewerkers actief is in 19 landen en een omzet realiseert van EUR 2,5 miljard. Econocom ontwerpt, financiert en begeleidt de digitale transformatie van organisaties en helpt hen hun doelen te realiseren met behulp van de strategische inzet van digitale technologie. Bij BIS en Econocom NL werken zo’n 300 mensen.

De uitdaging
Na een intensieve inwerkperiode ben jij het aanspreekpunt voor project gerelateerde inkoop en zorg je voor de bewaking van het inkoopproces. Daarnaast onderhoud je contacten met binnen- en buitenlandse leveranciers en haal je er het maximale uit om tot goede inkoop deals te komen. Je zorgt ervoor dat er juist en op tijd geleverd wordt door de leveranciers en bewaakt de prijs, kwaliteit en leveringscondities.

Als Inkoop/Procurement Officer ben jij o.a. verantwoordelijk voor:

 • Beoordelen en plaatsen van bestellingen.
 • Proactief Sales & Project Managers informeren over beschikbaarheid en levertijden.
 • RMA-aanvragen behandelen.
 • Bewaking prijzen en levertijden.
 • Contact onderhouden met leveranciers.

Uiteraard is dit maar een kleine greep uit een afwisselende werkdag. Tijdens de kennismakingsgesprekken zal 1 van je collega’s aansluiten en je graag meer vertellen over deze boeiende functie.

“The future depends on what you do today.”
Mahatma Gandhi

Onze nieuwe collega
Je beschikt over mbo-/hbowerk– en –denkniveau en hebt inmiddels een paar jaar inkoopgerelateerde werkervaring opgedaan. Je houdt van aanpakken, neemt graag eigen initiatief, gaat uitdagingen niet uit de weg en je hebt een accurate werkinstelling. Je werkt graag in teamverband, maar je hebt ook geen moeite om zelfstandig te werken.

Overige functie-eisen:

 • Ervaren in contact met klanten en/of leveranciers (onderhandelaar).
 • Een commerciële instelling.
 • Gewend om te werken met een ERPsysteem.
 • Inkoopervaring is een pre.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Cijfermatig inzicht en analytisch vermogen.
 • En last but not least… je hebt affiniteit met Audiovisuele producten.

De beloning
Wij bieden een uitdagende baan in een innovatieve omgeving met een plezierige cultuur waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. BIS heeft korte communicatielijnen, een dynamisch karakter en groei in de genen. BIS biedt de gelegenheid om jezelf te ontplooien, waarbij je bij gebleken geschiktheid kunt doorgroeien binnen onze organisatie. Je verdient een goed salaris en profiteert bovendien van prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering.

Ben jij net zo enthousiast over deze functie als wij? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie via het online sollicitatieformulier.

Wil je inhoudelijk meer weten over de functie? Dan kun jij vragen stellen aan Arie Vroedsteijn, Procurement & Logistics Director, via 0180 486 777. Of kijk voor meer informatie over de organisatie op www.bis.nl/nl/over-ons.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres