Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoopacademie

InkoopAcademie heeft in 2011 de complete trainingsportfolio van PeopleGroup overgenomen. Fred Wittmaekers, voorheen binnen PeopleGroup verantwoordelijk voor deze producten, is als directeur naar InkoopAcademie mee gegaan. InkoopAcademie bouwt daarmee voort op het resultaat van 12 jaar PeopleGroup trainingen, een aantal jaar inkoopconsultancy en meerdere jaren (inkoop)managementervaring in de lijn.

En InkoopAcademie heeft een duidelijke visie. Naar onze mening wordt er op inkoopgebied behoorlijk traditioneel lesgegeven in Nederland. Complete HBO en Universitaire lichtingen toekomstige managers worden op pad gestuurd met een verouderd beeld van inkoop. Inkoop gaat daarbij vooral over kosten en minder. Kortingen, onderhandelresultaat, besparingen en zo meer. Het nadeel hiervan is dat management nog steeds primair inkoopbesparingsdoelstellingen opgeeft aan inkoop. Hierdoor zijn er nog steeds inkopers die vooral voor de quick-wins gaan en daarbij geen oog hebben voor andere (ook lange termijn) resultaten. Die kostenfocus sluit zelden aan bij de interesses van uw klant.

En dan bedoelen we niet die “interne klant”, die wij gewoon collega noemen. Nee, wij bedoelen uw eindklant die uiteindelijk geld over heeft voor de prestatie die u als organisatie gaat leveren. Daarom gelooft InkoopAcademie in inkopen met businessfocus. Focus op wat uw klanten willen en wat u concurrentievoordeel oplevert. Deze focus op concurrentievoordeel maakt InkoopAcademie volstrekt uniek; wij plaatsen inkoop aan de klantzijde van de organisatie, daar waar uw kenmerkende prestatie moet worden geleverd.

Al onze Leergangen, Trainingen en Workshops kennen deze businessfocus. Wij gaan voor het daadwerkelijke resultaat: Inkopen met businessfocus !!!

Adres: Borneolaan 2
Postcode/plaats: 1217 HA Hilversum
Telefoon: 035-6243825
Adres: http://www.inkoopacademie.nl/
Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link