Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoopadviseur - Fysiek Domein

Wil jij werken aan gespecialiseerde inkoop- en aanbestedingstrajecten binnen het Fysiek Domein van Den Haag? Dan is deze vacature iets voor jou!
WO, HBO | Maximaal €4787 | Schaal 11 | Regulier | Vast | 36 uur

Solliciteer (tot 20-11-2017)
Wil jij werken aan gespecialiseerde inkoop- en aanbestedingstrajecten binnen het Fysiek Domein van Den Haag? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat ga je doen?
Je zal zelfstandig de voorbereiding, uitvoering en afronding van inkooptrajecten voor jouw rekening nemen. Je werkt mee aan het ontwikkelen en implementeren van beleid- en innovatietrajecten op tactisch niveau, zoals innovatie, duurzaamheid, Social Return en MKB. Dit doe je steeds met het doel te komen tot de realisatie van strategische en tactische concerndoelstellingen. Je ondersteunt de businesspartner Inkoop en Aanbestedingen bij het behalen van de gestelde operationele doelen. Je adviseert daarbij over de bijbehorende processen (registratie, contractdefiniëring, contractmanagement/- regie), procedures en systemen en je signaleert deadlines en kritieke punten. Je ondersteunt bij het opstellen en uitvoeren van de met de directies overeengekomen doelen conform het meerjaren- en jaarplan.

Het inkoopteam Fysiek Domein is verantwoordelijk voor inkoop- en aanbestedingen voor projecten binnen het fysieke domein en voor een goede borging van de gemeentelijke belangen via een gedegen inkoopproces bij projecten.

Wat vragen wij?
Je bent een ervaren inkoop adviseur die analytisch sterk is en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Dit houdt in dat je in staat bent om te verbinden en de uitkomsten van analyses duidelijk te verwoorden en te presenteren in bijvoorbeeld aanbestedingsdocumenten. Daarnaast ben je in staat het aanbestedingsproces in elk van haar facetten nauwkeurig te doorlopen en stakeholders hierin mee te nemen. Je kijkt vooruit, neemt initiatief en zoekt naar oplossingen binnen de wet- en regelgeving. Je kan op een natuurlijke manier schakelen tussen allerlei niveaus binnen de organisatie en presteert ook onder tijdsdruk optimaal. Daarnaast beschik je over:

  • hbo+ werk- en denkniveau;
  • minimaal 3 jaar relevante ervaring met het zelfstandig uitvoeren van de voorbereiding, uitvoering en afronding van Europese aanbestedingen;
  • kennis van inkoop- en aanbestedingsprocedures van grote projecten in het fysieke domein, bij voorkeur bij gemeenten, deze kennis omvat onder andere diverse typen Europese en nationale aanbestedingsprocedures en onderhandelingsprocedures;
  • kennis van de Aanbestedingswet, het ARW, contract- en risicomanagement;
  • kennis van Systems Engineering ,Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB),het contracten- en verbintenissenrecht, algemene voorwaarden (en relevante jurisprudentie is daarbij een pré.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige functie in een snel veranderende omgeving waarbij jij daadwerkelijk invloed kan uitoefenen op de vernieuwing en professionalisering van Inkoop! Daarnaast kun je rekenen op:

  • een salaris van maximaal € 4.787,- bruto per maand (salarisschaal 11);
  • een aanstelling voor een jaar die (bij goed functioneren) omgezet wordt in een vaste aanstelling;
  • uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opname in het ABP-pensioenfonds, een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering en de mogelijkheid om je secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen via een Individueel Keuzebudget (IKB).

Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie en de procedure kun je contact opnemen met
Narin Ramsoedh, Business Partner Inkoop, op telefoonnummer 06 25 74 20 14.

Interesse?
Solliciteer nu via deze link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link