Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoopadviseur/ inkoper

Voor het Servicekantoor van Philadelphia Zorg in Amersfoort zijn we op zoek naar een:

Inkoopadviseur/ inkoper
32 tot 36 uur per week

Herken jij jezelf in de woorden analytisch, gedreven en klantgericht? Ben jij een stevige gesprekspartner? Wil jij werken bij één van de grootste zorginstellingen van Nederland? En vind je het fijn om te werken in een sterk veranderende omgeving waarbij je wil werken om de afdeling inkoop verder op te bouwen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Inkoopadviseur is geen enkele dag hetzelfde. Je adviseert en begeleidt de interne klant bij inkooptrajecten. Je realiseert klanttevredenheid door het realiseren van de juiste balans tussen kwaliteit en kosten. Je onderhandelt met leverancier en stelt (raam)overeenkomsten op waarbij je optimale leveringsvoorwaarden waarborgt en risico’s tot een aanvaardbaar minimum beperkt.

De afdeling Inkoop is een zelfstandig organisatieonderdeel, ondergebracht bij Organisatiebelang. Verdere professionalisering is één van de speerpunten binnen het strategisch kader van Philadelphia, hieronder valt ook zelforganisatie en het regelarm werken. De afdeling Inkoop wil een sparringpartner zijn van de interne klanten op het gebied van inkoop. Daarnaast zijn wij een mensgerichte organisatie die het beste uit cliënten én haar medewerkers haalt.

Over jou
Wij vragen:

 • Hbo-werk- en -denkniveau, bij voorkeur met inkoopopleiding als Nevi 1 en/of 2 of Inkoopacademie Inkooppraktijk A en/of B.
 • Financieel en commercieel inzicht.
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving.
 • Communicatief sterk in woord en geschrift.
 • Affiniteit met de zorgsector.
 • Circa 3 jaar relevante werkervaring.

Je beschikt over ervaring als Inkoopadviseur en hebt adequate kennis van bedrijfsprocessen en inkoopprocessen. Je participeert in projecten, al dan niet als projectleider, gericht op het verbeteren van inkoopprocessen en – procedures. Werkt samen met medewerkers en managers van verschillende afdelingen om inkoopdoelen te behalen. Je bent ambitieus, integer, energiek en durft ’out of the box‘ te denken en te handelen. Je beschikt over overtuigingskracht, organisatiesensitiviteit hebt tact, kan luisteren en motiveert anderen.

Philadelphia zet in op zelforganisatie, dit betekent eigen verantwoordelijkheid nemen en samenwerken. Deze nieuwe ontwikkeling past goed bij hoe jij graag werkt.

Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
Wij bieden jou:

 • een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • de ruimte om met je team zelforganiserend te werken;
 • een brutosalaris volgens de cao Gehandicaptenzorg van minimaal € 3.032,- en maximaal € 4.442,- (FWG 55) bij een fulltime dienstverband van 36 uur;
 • carrièrekansen en opleidingsmogelijkheden of wel persoonlijk groei; waarvan we weten dat je er blij van wordt;
 • balans werk/privé vinden we belangrijk. Daarom bieden we flexibiliteit in je werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • ons kantoor in Amersfoort is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook het parkeren met je auto hebben we op korte afstand geregeld.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden op werkenvoorphiladelphia.nl/arbeidsvoorwaarden.

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 20 april 2023 via het sollicitatieformulier op onze website.

Heb je nog vragen? Bel of app dan met Diederik Uijtenbogaart, Teamleider Inkoop a.i., op telefoonnummer 06 – 54 73 54 91.

Interne sollicitanten gaan voor bij gelijke geschiktheid. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden dat medewerkers de mogelijkheid hebben zich verder te ontwikkelen.
We maken geen gebruik van werving- en selectiebureaus.

We heten je van harte welkom bij Philadelphia om wie je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw kijk op het leven. Want juist alle verschillende perspectieven, achtergronden, geaardheden en inzichten samen maken dat we cliënten optimaal kunnen ondersteunen.

Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link