Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoopadviseur - Nederlandse Publieke Omroep

Wil jij jezelf binnen het vakgebied inkoop verder ontwikkelen? Zoek jij een werkgever die in jou wil investeren? Word dan

Inkoopadviseur

Wat ga je doen?
Als junior inkoopadviseur houd jij je, onder begeleiding van collega inkoopadviseurs, bezig met verschillende inkoopprojecten. Je wordt begeleid door de collega inkoopadviseurs uit het inkoop team dat bestaat uit een hoofd Inkoop en Aanbesteding en 3 inkoopadviseurs.  

Als junior inkoopadviseur ga je op termijn zelfstandig Europese- en meervoudig onderhandse aanbestedingen begeleiden. Je collega inkoopadviseur is nu verantwoordelijk voor het begeleiden van Europese aanbestedingen. Je houdt rekening met de werkzaamheden rondom dit proces. Zo zorg jij onder meer voor het opstellen van alle aanbestedingsdocumenten. Je collega inkoopadviseur begeleidt jou hier intensief in en stoomt jou zo klaar om in de toekomst zelfstandig aanbestedingen uit te kunnen voeren. Je bent dan in staat om de bij jouw portefeuille behorende NPO-afdelingen goed te begrijpen en hen te helpen in het bereiken van gestelde doelen.

Als junior inkoopadviseur begeleid je offerte- en aanbestedingstrajecten, ondersteun je de business met het vormgeven van de opdracht, het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en het opstellen van de overeenkomst. Waarbij je rekening houdt met de Europese richtlijnen en onze eigen inkoopkaders. Je vindt het leuk om op de hoogte te zijn en te blijven van de laatste trends, ontwikkelingen, wet- en regelgeving op het gebied van inkoop en weet deze te vertalen naar onze organisatie.

Je werkt samen in multidisciplinaire teams aan inkoopprojecten en andere inkoopvraagstukken. Je zorgt ervoor dat (inkoop)processen juist worden doorlopen en dat de vastlegging en bewaking van de gesloten overeenkomsten in ons contractmanagement systeem goed worden geborgd.

Als enthousiaste toekomstige sparringpartner van jouw interne opdrachtgevers help je bij het bepalen van de inkoopbehoeften en vertaal je deze in een passende inkoopstrategie. Hierbij ben je nieuwsgierig, creatief en niet bang om het anders dan anders te doen. Tot slot denk en bouw je mee aan de verdere professionalisering van de inkoopfunctie van de NPO-organisatie.

Wat breng je mee?
Een afgeronde HBO opleiding met bijvoorbeeld een afgeronde inkoop minor heeft jouw interesse voor het inkoop vak aangewakkerd. Je kent en beschikt over de beginselen van het inkoopvakgebied. Hierdoor ben je in staat om de juiste ondersteuning te bieden aan je collega inkoopadviseurs. Ervaring binnen een inkoopafdeling of tenderdesk maken jouw profiel interessanter. Net als een afgeronde inkoopopleiding of de energie om deze, uiteraard op kosten van NPO, te gaan volgen. Als je ervaring binnen een publieke organisatie hebt, is dat voor ons de kers op de taart.

Als junior inkoopadviseur ben je een echte relatiebouwer. Je bent op termijn in staat om inkoopvraagstukken vanuit meerdere perspectieven te bekijken en te beoordelen. Jouw analytisch en probleemoplossend vermogen helpen jou hier bij. Je bent nieuwsgierig en onderzoekend naar innovatieve methodes die bijdragen aan het verbeteren van de inkoopresultaten. Creativiteit om buiten gebaande paden te denken en werken kenmerken jou.

Je weet je goed te verplaatsen in het belang van zowel de interne klant als de gehele organisatie, die soms tegenstrijdig kunnen zijn. Samenwerking staat bij jou voorop.

Tot slot heb je een duidelijke visie op je persoonlijke ontwikkeling en ben je bereid om hierin te investeren.

Van salaris tot NPO Fit en NPO Academy;
NPO heeft een 36-urige werkweek met flexibele werktijden, een vaste eindejaarsuitkering van 6%, een vaste reiskostenvergoeding, een collectieve pensioenregeling, een NPO Fit programma en een NPO Academy waar je zelf richting kunt geven aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast is NPO actief in het deelnemen aan allerlei (sport)evenementen in en rondom Hilversum. Een toffe onboarding app en een maandelijkse live onboarding helpen je snel je weg te vinden.

De functie van junior inkoopadviseur wordt voor 36 uur per week ingevuld en kent een minimum van € 2.599,= en een maximum van € 3.965,= op fulltime basis volgens de CAO voor het Omroeppersoneel (schaal G). Inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante kennis en ervaring. 

Team inkoop & aanbesteding
De directie Financiën geeft vorm aan de (financiële) sturing en verantwoording van de (omroep brede) budgetten die de Raad van Bestuur van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) ter beschikking worden gesteld. De directie Financiën is een afdeling die volop in beweging is en die ruimte biedt om jezelf verder te ontwikkelen. Binnen de afdeling Inkoop & Aanbesteding wordt, naast begeleiding van inkooptrajecten, hard gewerkt aan de verdere professionalisering van de inkoopfunctie. Binnen de organisatie ontstaat steeds meer behoefte aan advies en ondersteuning door Inkoop & Aanbesteding waardoor er nu ruimte is voor uitbreiding.

Geïnteresseerd?
Wil je meer weten over de mogelijkheid om als junior inkoopadviseur jezelf verder te ontwikkelen bel dan met Hans de Lange, manager Inkoop & Aanbesteding, 06 – 39 18 25 88. Je kunt ons natuurlijk ook appen (Jolanda Janssen, corporate recruiter). Heb je geen vragen en ben je enthousiast? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatieknop en stuur ons jouw cv en motivatie (t.a.v. Hans de Lange).

NPO is van en voor iedereen. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Vacatures staan daarom open voor iedereen.

Tijdsplanning
Je kunt tot en met zondag 16 augustus 2020 solliciteren.

18 augustus 2020: terugkoppeling sollicitatie
20 augustus 2020: 1e sollicitatiegesprekken (middag)
25 augustus 2020: terugkoppeling 1e sollicitatiegesprekken

27 augustus 2020: 2e sollicitatiegesprekken (ochtend)

31 augustus 2020: terugkoppeling 2e sollicitatiegesprekken
1 september 2020: bespreken arbeidsvoorwaarden (per mail)

Belangrijk om te weten:

  • de vacature staat gelijktijdig in- en extern uit;
  • er kunnen omstandigheden ontstaan waardoor de vacature eerder sluit;
  • interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
  • de vacature zal na sluitingsdatum niet meer zichtbaar zijn;
  • kandidaten die bij ons komen werken, dienen een VOG aan te vragen en referenties aan te leveren.
Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres