Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoopadviseur Provincie Friesland

Waarom?
Deze vacature is ontstaan omdat een van de inkoopadviseurs een andere opdracht heeft aangenomen.

Wat?
De afdeling Informatie & Facilitaire Zaken zoekt een ambitieuze en daadkrachtige professional met ruime ervaring op het gebied van inkoop en het uitvoeren van (complexe) Europese aanbestedingstrajecten.

Het overgrote deel van je werkzaamheden bestaat uit het begeleiden en afhandelen van resp. (complexe) aanbestedingen en adviesaanvragen voor en door afdelingen en opgaven. Daarbij hoort ook het adviseren bij afgeleide inkoopvraagstukken, zoals die van de jaarlijkse rechtmatigheidscontrole.

Naast aanbestedingen zijn je werkzaamheden gericht op het ontwikkelen en professionaliseren van de organisatie brede inkoopfunctie.

Hoe?
Je werkt hierbij samen met de andere inkoopadviseurs bij het ontwikkelen van beleid en de interne werkafspraken rondom het aanbestedingsproces. Daarnaast werk je nauw samen met de contractbeheerder. Je begeleidt hem bij het afdoen van adviesaanvragen en maakt hem ‘streetwise’ als het gaat om het uitvoeren van aanbestedingen. Binnen de kaders weet je mogelijkheden maximaal te benutten en ben je zeker niet de persoon die alleen maar binnen aanbestedingsprojecten op de restricties wijst, maar juist naar oplossingen probeert te zoeken dan wel deze aandraagt. Je doorziet de belangen van afdelingen en opgaven en weet deze te benutten om de inkoopdoelen te behalen. Daarbij ben je van nature een ‘verbinder’ die gemakkelijk interne en externe netwerken ontwikkelt.

Wie?
Voor het uitoefenen van je functie beschik je over een gedegen kennis van het aanbestedingsrecht. De ideale kandidaat heeft ruime inkoopervaring met complexe (Europese) aanbestedingen en is in het bezit van een NEVI I en II diploma. Daarnaast:

  • een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld Logistiek en Economie, Bedrijfskunde, Facility Management, Small Business and Retail Management)
  • Min. 5 jaar relevante werkervaring
  • aantoonbare resultaten behaald met complexe Europese aanbestedingen
  • gedegen kennis van de Aanbestedingswet en andere relevante wetgeving
  • ervaring met Negometrix is een pré
  • affiniteit met IT-oplossingen
  • je hebt een sterk analytisch denkvermogen, bent proactief (je ‘ziet het werk’), creatief en communicatief
  • sterk
  • een teamplayer die als het moet ook zelfstandig aan het werk kan gaan
  • een flexibele instelling

Arbeidsvoorwaarden
Schaal 11 CAO Provincies (max. € 4.636,31 bruto per maand), exclusief vakantie-uitkering en 13e maand.

Provincie Fryslân geeft je de mogelijkheid om flexibel te werken in een innovatieve kantooromgeving. Daarnaast kun je gedeeltelijk tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Je kunt dus zelf bepalen waar, hoe en wanneer je werkt. Ze hebben veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en je krijgt mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen.

Bedrijfsinformatie
Werken bij de provincie Fryslân betekent werken bij een uitgesproken organisatie. Met als hoofddoel: samen werken aan een mooi en sterk Fryslân. Samen met ruim 1000 collega’s werk je mee aan het bouwen van een mooie woon-, werk- en leefomgeving. De provincie zorgt er onder andere voor dat onze wegen begaanbaar blijven en dat we kunnen genieten van de Friese natuur. Ook geven we ondernemers kansen en zorgen we ervoor dat de Friese identiteit en cultuur behouden blijven.

Contact
Heb je interesse of vragen? Neem contact op met Jelte de Haan (0646752273 of [email protected]).

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres