Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoopadviseur

Inkoopadviseur
Zwolle, 24-32 uur per week

Windesheim zoekt een inkoopadviseur. Ben jij de inkoopadviseur met overtuigingskracht? Wil jij werken voor een organisatie met een stevige maatschappelijke waarde? Dan hebben wij wellicht de plek voor jou!

Jouw werk
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van (Europese) aanbestedingstrajecten. Je bent van alle markten thuis; van inkoop van ICT, M&C, Facilitair, Financiën en onderwijsondersteunende zaken. Duurzaam, sociaal en circulair inkopen speelt ook een rol in onze aanbestedingstrajecten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opstellen van relevante aanbestedingsdocumenten waarbij wij gebruikmaken van Negometrix. Afhankelijk van de omvang van het project kan dit binnen een multidisciplinair team of in samenwerking met een opdrachtgever zijn. Daarnaast adviseer je collega’s over (juridische) inkoopvraagstukken. Verder zorg jij samen met je collega’s voor de verdere professionalisering van de afdeling Inkoop en Contractmanagement.

Jouw team
Je gaat deel uitmaken van de dienst Bedrijfsvoering. Het team bestaat uit 9 collega’s en gezamenlijk zijn wij verantwoordelijk voor zowel inkoop als contractmanagement. Ons team bestaat uit drie inkoopadviseurs, een coördinator bestelproces/contractbeheer, drie bestellers, een contractmanager en een teamleider. Teamsamenwerking vinden wij belangrijk in het kader van betrokkenheid en belangstelling voor elkaar. Een ander kunnen helpen en ondersteunen en elkaar daarnaast scherp houden om gezamenlijk onze doelstellingen te realiseren.

Wat neem je mee?
Je bent een zelfstarter met een proactieve houding. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, klantgericht en een verbinder. Je vindt het leuk om te sparren met collega’s en overtuigen ervaar jij als een uitdaging. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten:

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur aangevuld met Nevi (publiek) of een andere relevante inkoopopleiding op het gebied van aanbesteden.
 • Je hebt ervaring met het zelfstandig begeleiden van Europese aanbestedingstrajecten en beschikt dan ook over kennis van aanbestedingswet- en regelgeving.
 • Integriteit staat bij jou hoog in het vaandel.

Ons aanbod
Wij zijn Windesheim! Een hogeschool waarin iedereen zich welkom, gewaardeerd én thuis mag voelen. Gelijke kansen staan bij ons centraal en naast een diverse studentenpopulatie streven we naar een grote diversiteit aan medewerkers. Als hogeschool staan we midden in de samenleving. Daarom hechten wij veel waarde aan het optimaal benutten van verschillende perspectieven en achtergronden van onze medewerkers. Zo vinden we nog meer aansluiting bij onze studenten en de veranderende wereld om ons heen. Geloof jij, net als wij, dat we als hogeschool een plek zijn waar ruimte is voor meedoen, meepraten en meebeslissen? Dan past Windesheim bij jou!

Daarnaast bieden wij je een uitdagende functie van 24 – 32 uur per week. Daarbij hoort een arbeidsovereenkomst voor de duur van 18 maanden met kans op verlenging. De functie valt onder de standaard functie van Inkoper B. Afhankelijk van jouw opleiding en relevante werkervaring bedraagt het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband tussen de € 2.845, – en € 4.307, – (schaal 10 van de cao hbo).

Wil je meer weten over Windesheim als werkgever en onze arbeidsvoorwaarden? Kijk dan op: www.werkenbijwindesheim.nl/werken-bij-windesheim.

Goed om te weten

 • Deze vacature is gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid geven we de voorkeur aan een interne medewerker.
 • Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent gedrag (vog) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Windesheim.
 • Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de procedure. Uiteraard doen wij dit nooit zonder jouw toestemming.
 • Je kunt solliciteren tot en met 16 januari 2022 via het sollicitatieformulier.
 • We zien je graag voor een gesprek op dinsdagmiddag 25 januari of donderdagochtend 27 januari.
 • In de periode van 24 december tot 7 januari zijn wij minder goed bereikbaar i.v.m. de kerstvakantie.

Ben jij onze nieuwe collega?
We zijn nieuwsgierig naar jou! Daarom leren we je graag een beetje beter kennen. We zouden het fijn vinden als je je motivatie voor deze positie alleen aan de hand van de volgende vragen wilt toevoegen aan je sollicitatie:

 • Wat trekt je aan in deze functie en onze organisatie?
 • Welk van de kwaliteiten van een goede Inkoopadviseur heb je al en welke wil je verder uitdiepen en ontwikkelen?
 • Waarom is dit voor jou nu de juiste carrièrestap?
 • Met welke eigenschappen kom je ons team versterken?
 • Voor hoeveel uur per week ben je op zoek naar een nieuwe functie en per wanneer ben je beschikbaar?

Contact
Inhoudelijke vragen over de functie? Stel ze aan Rob Gerritsen via 088-4696066 of via [email protected].

Vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Daphne Douwes via 088-4696430 of via [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres