Magnifying glass Close

Inkoopadviseur

Functieomschrijving

Functieomschrijving
Ben jij de inkoopadviseur met overtuigingskracht? Wil jij werken voor een organisatie met een stevige maatschappelijke waarde? Dan zijn we opzoek naar jou!

Wij zoeken per direct een inkoopadviseur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van (Europese) aanbestedingstrajecten. Voorbeelden van aanbestedingen die recent hebben plaatsgevonden zijn o.a. stagesoftware, ontwikkeling van de website, drukwerk, boeken, bhv trainingen, beveiliging, av- middelen, verhuisdiensten, postdiensten en promotieartikelen. Ook worden er jaarlijks huisvestingsprojecten in de vorm van kleine en grote renovaties aanbesteed. Duurzaam en circulair inkopen speelt ook een rol in onze aanbestedingstrajecten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de relevante aanbestedingsdocumenten. Afhankelijk van de omvang van het project kan dit binnen een multidisciplinair team of in samenwerking met een opdrachtgever zijn. Daarnaast adviseer je collega’s over (juridische) inkoopvraagstukken. Opdrachten en projecten vinden grotendeels plaats op het gebied van facilitaire diensten, huisvesting en ICT. De afgelopen periode hebben wij ingezet op verdere digitalisering van Inkoop en Contractmanagement met gebruikmaking van Negometrix en op het bestelproces.
Verder zorg jij samen met je collega’s voor de verdere professionalisering van de afdeling Inkoop en Contractmanagement.

Klinkt goed maar met wie ga ik werken?
Je gaat deel uit maken van de dienst Bedrijfsvoering. Het team bestaat uit 5 collega’s en gezamenlijk zijn wij verantwoordelijk voor zowel inkoop als contractmanagement. Ons team bestaat uit twee inkoopadviseurs, een medewerker inkoop, een contractmanager en een teamleider. Teamsamenwerking vinden wij belangrijk in het kader van betrokkenheid en belangstelling voor elkaar. Een ander kunnen helpen en ondersteunen en elkaar daarnaast scherp houden om gezamenlijk onze doelstellingen te realiseren.

Je expertise
Je bent een zelfstarter met een proactieve houding. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, een creatieve aanpakker en een doorzetter. Je vindt het leuk om te sparren met collega’s en weerstand ervaar jij als een uitdaging. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten:

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding aangevuld met Nevi 1 of gelijkwaardig.
  • Je hebt ervaring met het zelfstandig begeleiden van Europese aanbestedingstrajecten en beschikt dan ook over kennis van aanbestedingswet- en regelgeving.
  • Integriteit staat bij jou hoog in het vaandel.

Windesheim als werkgever
Windesheim is een kennisinstelling die waarde(n)volle professionals opleidt, waar het onderwijs studenten uitdaagt, waar docenten kwalitatief goed onderwijs geven en waar onderzoek wordt gedaan dat gericht is op de beroepspraktijk.
Onze medewerkers waarderen de persoonlijke aandacht die er voor hen is en de diversiteit en de levendige omgeving dankzij de studenten. Zij waarderen hun werk bij Windesheim gemiddeld met een cijfer 7,5. Collega’s ervaren veel werkplezier en ook het thema leiderschap wordt hoog gewaardeerd. Onze vestiging in Zwolle ligt op loopafstand van het station, aan de rand van een groene wijk.

Wat wij bieden
Bij Windesheim zit je goed als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en arbeidsvoorwaarden en regelingen, zoals een dertiende maand, volledige reiskostenvergoeding voor trein of bus, een zeer goede verlofregeling waaronder 428 uur verlof op basis van een 40-urige werkweek en gratis sporten.

Wij bieden een uitdagende functie voor de duur van 1,5 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Een fulltime dienstverband is 36, 38 of 40 uur. Een part time dienstverband van minimaal 32 uur is ook bespreekbaar.

De functie valt onder de standaard functiekarakteristiek van Inkoper A of B. Afhankelijk van jouw opleiding en relevante werkervaring bedraagt het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband tussen de €2.768, – en €4.192 – (conform schaal 9/10 van de cao hbo).

Zo kom je met ons in contact
Rob Gerritsen, Teamleider Inkoop & Contractmanagement, geeft je graag meer inhoudelijke informatie. Hij is bereikbaar via 088- 469 60 66.
Charissa Verhoef , adviseur recruitment, geeft je graag antwoord op overige, procedurele vragen. Ze is bereikbaar via: cc.verhoef@windesheim.nl| 088-469 83 88.

Je kunt reageren tot en met zondag 8 september via deze link.

De eerste gesprekken worden in overleg gepland.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Windesheim tevens voeren wij een referentiecheck uit.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bezoek hogeschoolwindesheim.redirect.your-jobresponse.com voor meer informatie over de vacature Inkoopadviseur of solliciteer online op de vacature Inkoopadviseur.

Partner van Aanbestedingscafé

Wil je alles weten over je mogelijkheden als inkoper bij ?

Ontdek het nu!
Sluiten

Inloggen

of met e-mailadres