Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoopadvsieur

Ben jij doorlopend op zoek naar verbeteringen in het inkoopproces? Denk jij graag mee over de inkoopbehoefte en heb je daarbij oog voor duurzaamheid en circulariteit?

Als jij deze vragen met ja hebt beantwoord, dan kunnen we jouw expertise als inkoopadviseur goed gebruiken bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied (OD NZKG).

Bekijk de uitdaging

Zo’n drie  jaar geleden hebben we ons inkoopbeleid opnieuw vastgesteld. Samen met twee collega-inkoopadviseurs adviseer jij onze teammanagers over de uitvoering van dit beleid. Je denkt mee over optimalisatie van processen en draagt bij aan onze inkoopdoelstellingen: duurzaamheid en circulariteit, social return en integriteit.

Voor al je collega’s ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen over inkoop: van relatiegeschenken of een cursus, tot de inhuur van personeel of de aanschaf van het nieuwe elektrische/hybride wagenpark. Je helpt bij het maken van de keuzes binnen een inkooptraject.  

Als overheidsorganisatie moeten we daarbij aan alle (ook Europese) regelgeving voldoen. Weet jij de juiste balans tussen doelmatigheid en rechtmatigheid te vinden?

Wat breng jij mee?

Jij houdt van de afwisseling die het vak van inkoopadviseur met zich meebrengt. Elke dag is anders en dat past bij je gestructureerde werkwijze. Jij kunt goed overzicht houden en prioriteiten stellen. Met jouw ervaring in het vakgebied wil je de inkoop naar een hoger plan tillen.

Je streeft altijd naar de hoogste kwaliteit als het gaat om advies en dienstverlening. Zo denk je mee over efficiëntere werkprocessen, de ontwikkeling van inkooptools en de doorontwikkeling van leveranciers- en contractmanagement.  

Ook stel jij precies de juiste vragen om de inkoopbehoefte scherp te krijgen en denk je mee over de manier waarop je samen het beste resultaat bereikt. Jij weet als geen ander hoe je een opdracht moet uitzetten in de markt: van enkelvoudig onderhands inkopen tot meervoudig onderhands of Europees aanbesteden. En je kunt dit op heldere wijze onderbouwen en toelichten.

Verder vragen wij:

  • Een afgeronde hbo-opleiding;
  • In het bezit van diploma Nevi I en II, of vergelijkbaar;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als inkoopadviseur;
  • Ervaring bij een overheidsorganisatie is een pre (heb je dat niet, dan kun je intern worden opgeleid).

Wat wij bieden

Bij de OD NZKG werken ruim 500 bevlogen collega’s aan vergunningverlening, toezicht en handhaving op het gebied van bodem, bouw en milieu. Stilstaan is geen optie, want we werken in en voor een dynamische regio.

Wij geven jou dan ook veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Naast de organisatiebrede workshops en vakinhoudelijke cursussen die wij organiseren, krijg je elke vijf jaar de beschikking over een persoonlijk opleidingsbudget (POB) van € 5.000,-.

Tel daarbij op een Individueel Keuze Budget oftewel IKB van maar liefst 22,37 %, waarmee jouw jaarsalaris uitkomt op maximaal € 64.406,-.


Kom werken aan de toekomst

Herken jij jezelf  in bovenstaande omschrijving, dan komen we graag met jou in contact. Solliciteer dan voor maandag 22 augustus 2022 en kom werken aan de toekomst.

De gesprekken vinden plaats op maandag 29 augustus 2022. Houd alvast rekening met deze datum in je agenda. Wil je eerst meer informatie over de functie of het team, dan kun je contact opnemen met Arnold Jousma, Concerncontroller, via 06 2044 9114 of [email protected]. Let op: van 22 juli tot en met 14 augustus is hij wegens vakantie niet bereikbaar. Dan kun je met je vragen terecht bij [email protected].

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link