Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoper


Als Inkoper bij de AFM ben jij verantwoordelijk voor het rechtmatig en doelmatig inkopen van diverse facilitaire, HR, IT, communicatie en juridische producten en diensten, waaronder Europese en complexe meervoudige aanbestedingen. In deze rol treed jij op als procesbegeleider van het gehele aanbestedingsproces, waarbij de samenwerking met interne afdelingen en contract-/vendormanagers centraal staat. Je zorgt ervoor dat behoeften optimaal en volgens de geldende inkoopprocedures worden ingekocht.

Je werkt in multidisciplinaire teams, die vaak bestaan uit contractverantwoordelijken, behoefte-stellers en soms medewerkers van de afdeling Finance & Control. In deze teams ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie en opzet van de aanbestedingen in Mercell, het gebruikte inkoopprogramma. Dit systeem wordt ook gebruikt voor contractmanagement. Enige ervaring met of affiniteit voor dit systeem is daarom een pre.

Naast je inkoopverantwoordelijkheden, bied jij ondersteuning bij het contractbeheer en -management en lever je relevante managementrapportages aan. Verder draag jij bij aan de professionalisering van de inkoop, pak je ad-hoc vraagstukken op en draag je oplossingen aan. Als adviseur ben je een steunpunt voor je collega’s en ondersteun je hen bij hun uitdagingen op het gebied van inkopen.

Je wordt onderdeel van team Inkoop, dat op dit moment bestaat uit een Inkoopcoördinator, een Strategisch Inkoopadviseur en een Inkoopadviseur.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link