Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoper Facilitair / ICT (m/v)

Samenvatting
Sluitingsdatum : 14 December 2018
Bedrijf : Zorgservice XL
Locatie : Delfgauw
Dienstverband : Fulltime (36 uur)
Relevante werkervaring : Minimaal 3 jaar
Opleidingsniveau : HBO werk en denkniveau
Contract : Tijdelijke aanstelling, mogelijkheid tot vast dienstverband

 

Heb jij interesse in Inkoop, Facilitair Management en ICT?
Dan ben jij mogelijk de collega die wij zoeken!

 

Zorgservice XL zoekt een Inkoper Medisch
Zorgservice XL breidt haar inkoopteam uit. Wil jij ons team komen versterken en graag een bijdrage leveren aan het betaalbaar houden van de zorg in Nederland? Vind je het leuk om interne klanten te ondersteunen en wil je een actieve rol spelen bij de aanschaf van software/hardware of facilitaire diensten en producten in een vijftal ziekenhuizen? Reageer dan vooral op deze vacature.

Zorgservice XL
Zorgservice XL in Delfgauw is het inkoop- en logistieke bedrijf van vijf samenwerkende ziekenhuizen in de regio Zuid Holland: het Haga Ziekenhuis, het Reinier de Graaf Gasthuis, het Franciscus Gasthuis & Vlietland, het IJsselland Ziekenhuis en het Lange Land Ziekenhuis.

Omdat ziekenhuizen door marktwerking in de gezondheidszorg steeds meer in een competitieve omgeving terecht komen, wordt de rol van inkoop steeds belangrijker. Zorgservice XL biedt aangesloten ziekenhuizen deze inkoopondersteuning.

We zijn een jonge, dynamische organisatie met zo’n 100 medewerkers. Naast inkoopactiviteiten zorgen we voor goederenontvangst, magazijnbeheer en transport. Tot slot voert ZXL als derde hoofdtaak de crediteurenadministratie voor alle bestelde goederen en diensten uit.

De functie
Als Inkoper ICT / Facilitair ben je (mede)verantwoordelijk voor de tactische en strategische inkoop van een specifiek pakket facilitaire, en ICT diensten / producten. Deze producten en diensten maken het mogelijk om een modern ziekenhuis goed te laten draaien en de patiënt zo goed mogelijk te behandelen en de organisatie te ondersteunen.

Vanuit jouw deskundigheid en marktkennis adviseer je interne relaties, budgethouders en specialisten, waarbij het belang van de patiënt en de klanttevredenheid voorop staat.

De Inkoper die wij zoeken toont lef en leiderschap. Je bent een volwaardig business partner, inspirerend, verrassend en je hebt overtuigingskracht. Je kunt je onafhankelijk opstellen en je bent innovatiegericht. Zelfstandigheid, organisatiesensitiviteit, aanpassingsvermogen en veranderingsbekwaamheid zitten in je natuur. Je kijkt naar integrale processen en bezit een gedegen kennis van de aspecten van het inkoopspeelveld.

Je functioneert op HBO werk- en denkniveau, eventueel aangevuld met een afgeronde opleiding NEVI Professional en NEVI Expert of gelijkwaardig.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je je verder kunt ontplooien en ontwikkelen. Zorgservice XL heeft een 36-urige werkweek.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jacco van Dijk, Directeur Inkoop, op 06-83213157 of per mail [email protected]

Solliciteren?
Mail je sollicitatie met uitgebreide motivatie en Curriculum Vitae voor 14 December 2018 naar [email protected]

Er wordt gelijktijdig zowel intern als extern geworven. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres