Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoper iHUB

iHUB
iHUB is de alliantie van Horizon, Altra, De Opvoedpoli en De Nieuwe Kans. Vanuit iHUB worden de primaire processen efficiënt en effectief ondersteund, zodat hulpverleners en docenten zich volledig kunnen richten op het geven van jeugdhulp, speciaal onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en hun gezinnen. iHUB, Altra, Horizon, De Opvoedpoli en De Nieuwe Kans delen de visie dat ieder kind, iedere jongere en iedere ouder een plek in de samenleving verdiend met perspectief op een goede toekomst.

De iHUB alliantie werkt aan innovatieve onderwijskundige, pedagogische en didactische methodieken voor de doelgroep. Onderdeel van iHUB is het Ontwikkelplein voor sociale vraagstukken van jongeren en ouders.

Afdeling Inkoop
Eén van deze centrale ondersteunende is de afdeling Inkoop. Doel van de afdeling is het inkopen van producten en diensten o.b.v. de juiste kwaliteit volgens de laagste kosten. De inkoopafdeling bestaat uit 2 inkopers en om deze afdeling verder uit te bouwen is IHUB op zoek naar een ervaren inkoper. De inkoper bouwt graag mee aan de professionalisering van onze afdeling. De functie is gepositioneerd binnen een veranderende werkomgeving. De juiste kandidaat krijgt veel ruimte om initiatieven te nemen om vorm te geven aan de centrale inkoopafdeling. Ben jij onze Inkoper die oog heeft voor zijn omgeving? Reageer snel!

Inkoper
36 uur per week

De uitdaging
Een inkoper bij iHUB identificeert kansen op basis van de uitgaven en start zelfstandig inkooptrajecten. De inkoper is daarnaast in staat om draagvlak te creëren voor een centrale aanpak met betrekking tot inkoop en weet deze inkoopdeals in samenspraak met de eindgebruikers vorm te geven. Dit wordt gerealiseerd doordat hij of zij ook aan zijn relatie bouwt met leveranciers en het primair proces door een deel vooraf te betrekken en feedback te vragen op voorgenomen inkooptrajecten dit zodat de ambassadeurs bij het uitdragen van het contract al in het primaire proces geborgd zijn. Daarnaast hou je van het schakelen tussen adhoc zaken aanpakken en structureel je lange termijndoelstellingen borgen en bereiken.

Focus taken en verantwoordelijkheden

1. Uitvoeren van een aanschaftraject:

  • Mobiliseren van een aanschaftraject (behoefte inventarisatie, stakeholder analyse, projectintake, projectteam inregelen)
  • Analyseren van behoefte en markt (Opdracht bepalen, spendanalyse, marktanalyse, risicoanalyse)
  • Ontwikkelingen van inkooptactiek (Inrichting en methodiek, selectie en gunningscriteria bepalen, planning, P2P (aanbestedingsplan))
  • Uitvoeren van inkooptactiek (offerte aanvraag, audit, onderhandeling, contracteren) Afronden van aanschaf en voorbereiden van implementatie (Evaluatie, dossiervorming, implementatieplan).

2. Uitvoeren van strategisch leveranciersmanagement• Prestatiemetingen en evaluatie• Lange termijn inkoopstrategie en –beleid en -jaarplan, en continue verbetering• Evalueren van bonus, bypass en gratis artikelen afspraken.
Opleiding en ervaring• Je bent in het bezit van een HBO diploma aangevuld met NEVI 2 of 3 of Chartered Institute of Purchasing & Supply (CIPS);• Je beschikt over inkoopervaring binnen een grote organisatie en adequate kennis van bedrijfsprocessen en complexe inkoopprocessen.;• Gezien de aanbestedingsplicht van een deel van de deelnemers is ervaring met (Europese) aanbestedingstrajecten een pré;• Ervaring in het zorg- of onderwijs domein is een pré;• Ervaring met ICT en Facilitair is een vereiste;• Vakkennis en wet- en regelgeving op inkoopgebied zijn vanzelfsprekend voor je en houd je steeds bij;• In het verleden heb je aansprekende resultaten behaald op inkoopgebied, in harmonie met eindgebruikers;• Je bent een stevige en resultaatgerichte onderhandelaar en kunt de gestelde doelen meetbaar formuleren en realiseren.
Jouw talentenJe bent ambitieus, integer, energiek en durft “out of the box” te denken en te handelen. Je beschikt over overtuigingskracht en uitstekende onderhandelingsvaardigheden. Je kunt verbindend werken en bent communicatief vaardig op verschillende niveaus binnen een complexe organisatie. Verder ben je analytisch ingesteld, klantgericht, commercieel en innovatief en heb je de drive om de afdeling inkoop steeds verder te ontwikkelen. Je laat anderen delen in het succes en werkt graag met veel plezier samen om de doelen te bereiken!
Wat mag je van ons verwachten?In eerste instantie bieden wij je een jaarcontract. De CAO Jeugdzorg is van toepassing, waarbij de functie valt in schaal 11 (bruto max. €4.707,94 per maand bij een 36-urige werkweek). Daarnaast hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een eindejaarsuitkering) en kun je je volop blijven ontwikkelen door middel van diverse trainingen via onze Academie.
Heb je nog vragen?Voor informatie kun je contact opnemen met Antoine Steenkamer, Projectleider inkoop iHUB, telefoon 06-27401122.
Je sollicitatiebrief en CV ontvangen we graag uiterlijk 29 oktober via deze link. De 1e ronde gesprekken van deze sollicitatieprocedure vinden plaats op donderdag 8 november. De 2e ronde gesprekken vinden plaats op donderdag 15 november.
Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.
Interne kandidaten hebben voorrang in deze procedure bij gebleken geschiktheid..
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres