Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoper IT | Parttime / Fulltime (V19.0069)

Inkoper IT | Parttime / Fulltime (V19.0069)
een analytische en communicatieve inkoper
32-36 uur, Amersfoort

Arthur Hofland, Teammanager: “Digitalisering is een sterke, onontkoombare trend die impact heeft op zowel de kwaliteit als de efficiency van de zorg die we leveren. Haal jij voldoening uit het bewegen in een veranderende omgeving en hecht jij waarde aan vrijheid in je werk? Dan ben ik op zoek naar jou!”

Dit ga je doen:
Werken als inkoper is jouw kans om dagelijks maatschappelijk relevant bezig te zijn in een snel veranderende omgeving. Je kunt daadwerkelijk echt iets (in)direct toevoegen voor de cliënten en medewerkers van 's Heeren Loo.

In deze uitdagende functie maak jij de vertaalslag van het algemene beleid naar inkoopuitgangspunten en (veelal) procedures, inkoopbeleid, inkoopdoelstellingen en inrichting van de organisatie. Met jouw doelgerichtheid zorg je voor de totstandkoming van de IT- inkoop en de offertetrajecten. Dit doe je conform intern vastgesteld beleid zoals de Digitale strategie en de Sourcing- en Leveringsstrategie en extern conform geldende (Europese) wetgeving. Jouw commerciële skills komen ook goed van pas in deze functie waarbij je ervoor zorgt dat de resultaten in de prijs-kwaliteitsverhouding en leverings- en betalingsvoorwaarden gunstig uitpakken voor 's Heeren Loo. In deze rol ben jij een stevige businesspartner, die zorgt voor een goede afstemming met onder andere de directeur I&O (Informatie & Organisatie) en manager ICT.

Dit zijn wij:
Je gaat werken in een enthousiast team van 10 collega’s, bestaande uit Strategisch,- Tactisch,- Junior,- en assistent Inkopers. Je ontvangt leiding van de teammanager Inkoop. Wij werden door een Inkoopadviesbureau na een audit in 2017 als ‘best in class’ bestempeld en gaan vanaf Q2 2019 contractmanagement doorontwikkelen. De afdeling Inkoop wil zich verder professionaliseren en dé sparrings-partner zijn op het gebied van alles wat met inkoop te maken heeft.

Dit ben jij:
Je beschikt over brede inkoopkennis en ervaring op academisch niveau en hebt specifieke inkoopopleidingen (minimaal NEVI 2 Strategisch of NEVI 2 Expert) succesvol afgerond. Daarnaast verwachten we dat je:

  • Kennis hebt van ontwikkelingen binnen het digitale domein, zoals innovaties / nieuwe technologieën, robotisering, domotica, cloud e.d.
  • De aspecten van projectmanagement en contact,- en leveranciersmanagement beheerst en deze weet toe te passen.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring hebt als Inkoper met kennis en ervaring van inkopen binnen het ICT-domein. Daarnaast ben je gewend om te werken binnen multi-disciplinaire projectteams.

Daarbij beschik je over sociale vaardigheden zoals tact, luisteren, hulpvaardigheid, klantgerichtheid, stimuleren en motiveren en organisatiesensitiviteit.

Dit bieden wij:

  • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een brutosalaris conform de cao Gehandicaptenzorg van minimaal €2675, en maximaal €4499,- (FWG 55 t/m FWG 60) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Sollicitatieprocedure:
We vinden het belangrijk te horen wat je motivatie is om te solliciteren op deze vacature. We ontvangen daarom graag voor 10 april 2019 een motivatiebrief én je cv via het online sollicitatieformulier.
Een e-assessment maakt deel uit van de procedure.

Wil je meer informatie?
Wil je weten hoe ’s Heeren Loo is als werkgever? Kijk dan op www.sheerenloo.nl. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Arthur Hofland, Teammanager Inkoop, of op telefoonnummer 088-0370601 .

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres