Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoper Materials

Inkoper Materials

Vind je het leuk om samen in een team inkooptrajecten te begeleiden en uit te voeren? Heb jij een technische achtergrond en doe je ook graag zaken? Ben jij bekend in het inkoopvak en hoeven wij je niet uit te leggen dat aanbesteden, leveranciers- en relatiemanagement, contractmanagement en het implementeren van de inkoopstrategie onderdeel is van je dagelijks werk? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven, waar je de schakel bent tussen de interne organisatie en een aantal specifieke inkoopmarkten/leveranciers.
Kortom: een brede functie met ruimte om te ondernemen en een bijdrage te leveren aan het inkopen van materialen voor de energie infrastructuren van de toekomst.

Waar ga je werken?
Groningen

Wat vragen we?
Om bij Gasunie als inkoper succesvol te zijn:

  • Heb je een hbo+- of wo-werk- en -denkniveau.
  • Is het een pre dat je de NEVI 1 of 2 opleiding hebt gevolgd, je hebt in ieder geval de bereidheid om deze opleidingen op korte termijn te volgen.
  • Heb je inkoopervaring in een technische functie of omgeving of een aansluitende technische opleiding gevolgd. Op z’n minst heb je een sterke affiniteit met techniek en ben je enigszins bekend met zaken als projecten, onderhoud, operatie en assetmanagement.
  • Heb je in eerdere functies ook te maken gehad met stakeholdermanagement en was je hierin succesvol.
  • Helpt ervaring of bekendheid met SAP en Ariba om snel ingewerkt te zijn.

Verder beschik je over uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal. Hierdoor weet je de praktische en juist onderbouwde en geanalyseerde vertaalslag te maken van business behoefte tot inkoopdoelstellingen en wat de markt kan leveren. Je staat bekend om je proactiviteit, je kijkt graag vooruit en bent altijd alert op ‘slimme dingen’. Jouw enthousiasme en resultaatgerichte aanpak werken plezierig en aanstekelijk. Tot slot ben je sterk in het doorgronden van complexe vraagstukken en vind je vaak een creatieve, commerciële oplossing. Deze ideeën weet je vervolgens met veel overtuiging te brengen.

Wat bieden we?
Gasunie biedt een brede functie met ruimte om te ondernemen en een bijdrage te leveren aan de categorie strategie. Daarnaast krijg je een gebalanceerd pakket met arbeidsvoorwaarden dat o.a. bestaat uit:

  • Een salaris dat afhankelijk is van de kennis en kunde die jij meebrengt. Het minimum van de schaal is ca. € 55.491,- bruto op jaarbasis (12 maanden).
  • Een contract voor in eerste instantie één jaar met uitzicht op vast.
  • Een uitstekende pensioenregeling en een vaste 13e en 14e maand.
  • Een jaarlijks bedrag om flexibel te besteden aan bijvoorbeeld meer vrije tijd.
  • Ruime mogelijkheden om cursussen/opleidingen te volgen.

Over Gasunie en de afdeling
Gasunie is een netwerkbedrijf voor energie. In Nederland en Noord-Duitsland beheren en onderhouden we de infrastructuur voor grootschalig transport en opslag van gas. Nu is dat nog vooral aardgas. Dit zal met de energietransitie steeds verder verschuiven naar groen gas en waterstof. Daarnaast werken we mee aan de aanleg en het beheer van netwerken voor warmte en CO?. Wij zorgen, als 100% staatsdeelneming, ervoor dat dit deel van de energievoorziening veilig, ongestoord en zo duurzaam mogelijk gebeurt. Zodat iedereen altijd over energie kan beschikken.

Je gaat werken binnen het inkoopteam en bent verantwoordelijk voor het inkopen van Contracting (aannemers) & Materials. Inkoop is verantwoordelijk voor het totale inkoopproces van alles wat Gasunie een gastransportbedrijf maakt. Wij kopen met ongeveer 40 medewerkers alle materialen, diensten en werken die nodig zijn voor de dagelijkse operatie, het onderhoud en de projecten aan de assets van Gasunie Transport Services (GTS), EnergyStock, Balgzand-Bacton-Leiding (BBL) en zeker ook voor de nieuwe activiteiten zoals Warmte, Carbon Capture and Storage (CCS) en waterstof.

Als Inkoper Materials zal je onderdeel uit gaan maken van het Rotating & Electronics & Instrumentation team, dat bestaat uit 5 inkopers en 1 besteller.

Wil je solliciteren?
Stuur dan voor 10 april je cv en motivatie in via het sollicitatieformulier. Rond 16 april laten we je weten of je bent uitgenodigd voor de sollicitatiegesprekken op 23 april in Groningen. Na maximaal 3 werkdagen krijg je terugkoppeling op dit sollicitatiegesprek.

Wil je eerst meer weten over de vacature? Bel met je mogelijk toekomstige manager: Rob Beukeboom, 06 3103 7296 of met coördinator Yi An Yung, 06 3103 7653.

Werken bij Gasunie betekent werken in een professionele omgeving die volop in beweging is. Een organisatie met een belangrijke maatschappelijke rol. Samen met alle collega’s lever je een bijdrage aan de realisatie van o.a. de Energietransitie. Engineers, business developers, ICT’ers, managers, administratieve kracht en dispatchers, samen en met de nodige energie koersen we richting 2030. Dit willen we bereiken met medewerkers vanuit diverse achtergronden, opleidingen en nationaliteiten. Wij zijn een organisatie waar we geloven dat elkaars verschillen, kwaliteiten en talenten ons sterker maken. Een organisatie waar iedereen ertoe doet en zichzelf mag zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.?Delen van deze vacature in je netwerk wel!

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres