Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoper Non-Food

‘Jij wordt verantwoordelijk voor de inkoop van een portfolio van verpakkingsmaterialen, daarnaast werk je aan het verbreden van het inkooppakket.’

Hoe? Door met jouw kennis en ervaring ons inkoopteam te versterken en daardoor de organisatie op het gebied van inkoop naar een hoger plan te tillen.
Waarom? Omdat jij ervoor zorgt dat er op een gestructureerde en efficiënte manier wordt ingekocht binnen een afgestemd inkoopbeleid. Dit met gunstige voorwaarden op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs.
Waar? In een nieuw duurzaam pand in Maasdijk.
Bij wie? Bij Nature’s Pride, leverancier van ruim 500 unieke groente- & fruitsoorten uit meer dan 70 landen. Van Ready-to-Eat en exoten tot de lekkerste bessen en off season producten.
Met wie? Je werkt nauw samen met jouw collega Inkoper en begeleidt, samen met de vertegenwoordigers vanuit de verschillende afdelingen, het inkoopproces. De functie valt onder de afdeling Supply Chain Management.

Hoe ziet jouw functie eruit?
Je gaat voor een optimaal inkoopresultaat, waarbij kwaliteit, kostenefficiëntie en beschikbaarheid belangrijk zijn. Je selecteert de beste leveranciers als partners en met het inkoopteam til je de organisatie op het gebied van inkoop naar een hoger niveau. Hiervoor ontwikkel en professionaliseer je processen, procedures en governance. Je zoekt naar ketenoptimalisatie en begeleidt de onderhandelingen. Inhoudelijk verdiep je je in trends en ontwikkelingen en schakel je met marketing en sales over de toepasbaarheid bij klanten en het uiteindelijk testen van nieuwe materialen in onze bedrijfsprocessen. Tot slot verzorg je periodieke en ad-hoc (kpi) rapportages.

Als Inkoper Non-Food heb jij:

 • minimaal een afgeronde HBO opleiding in een relevante studierichting;
 • NEVI 1 in bezit en bij voorkeur NEVI 2 en/of andere vergelijkbare inkoopopleidingen;
 • minimaal 5 jaar relevante inkoopervaring, in een productie of FMCG omgeving (ervaring met verpakkingsmaterialen is een pré)
 • ervaring in het werken met een ERP-systeem (Navision is een pré);
 • goede beheersing van Excel;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, Engels en Duits zijn een pré.

Om succesvol te zijn, is het belangrijk dat je klant- en relatiegericht bent, stevig kunt onderhandelen en een gestructureerde aanpak hebt. Je bent communicatief vaardig, overtuigend en daadkrachtig. Tot slot zijn de eigenschappen plannen en organiseren, pragmatisch en kostenbewustzijn jou op het lijf geschreven.

Wat kan je van ons verwachten?

 • een passend salaris;
 • een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • uitzicht op een vast dienstverband;
 • goede ontwikkelmogelijkheden;
 • een werkplek in één van de meest duurzame panden van Europa;
 • top faciliteiten voor medewerkers, waaronder een bedrijfsrestaurant met eigen chef-kok, een eigen bootcamp terrein, yoga, versgemalen koffie en natuurlijk vers fruit en smoothies.

Daarnaast kom je te werken bij een succesvol en snelgroeiend bedrijf, waarbij je intensief samenwerkt met buitengewoon gedreven collega’s met passie voor het vak.

Wist je dat Nature’s Pride:

 • bekend is van de EAT ME producten bij meer dan 300 supermarkt- en groothandelsklanten in heel Europa?;
 • de eerste en grootste mango- en avocado rijperij van Europa heeft?;
 • 500 gedreven, betrokken en gemotiveerde collega’s heeft?;

Ben jij de Inkoper Non-Food die het verschil weet te maken en inkoop naar een hoger plan brengt?
Reageer dan via deze link. Voor meer inhoudelijke informatie kun je bellen met Sharon Staas-Kuipers (Recruiter), via 0174-52 59 00. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.naturespride.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link