Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoper Verpakkingsmaterialen

Voor onze afdeling Marketing in Ridderkerk zoeken wij een:

Inkoper Verpakkingsmaterialen

Zijn begrippen als OPP folie, R-PET, PE, permanente belijming, kraftliner, wellenstof, flexo en offset druktechniek, voor jou de gewoonste zaak van de wereld? Lees dan vooral verder om te zien of je die kennis wilt inzetten in een ‘geen woorden, maar daden’ organisatie waar een rondje koffie voor het team het begin én de afsluiting van je dag is.

Als inkoper verpakkingsmaterialen zet je je vakjargon en enthousiasme in om samen met onze vaste leveranciers van verpakkingsmaterialen de vele soorten verpakkingen van ons groente en fruit te regelen. Je koopt de materialen in voor de producten van onze grootste klant in Nederland en België. Zo draag je bij aan een kwalitatieve- en duurzame schappresentatie in meer dan 900 winkels in Nederland en 500 winkels in België.

Van onderhandelen ben je niet vies, maar je weet ook dat dit alleen kan op basis van een goede relatie, duidelijke vooraf afgesproken specificaties en natuurlijk vertrouwen. Het bewaken en evalueren van inkoopcontracten doe je met gemak, omdat je graag het gesprek aangaat en achter je bureau vandaan wilt komen. Links naast je zit de senior inkoper verpakkingsmaterialen met wie je kunt sparren en rechts naast je zit de planner verpakkingsmaterialen met wie je de voorraden afstemt. Daarnaast zul je continu collega’s van de afdeling Commercie, Productie en Marketing aan de bel, aan je bureau of over de mail horen met vragen over verpakkingsmateriaal. Ook hier schroom je niet om deze personen zelf proactief te benaderen.

Je werkt vanuit onze hoofdvestiging Ridderkerk, in een team met drie andere collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de verpakkingsmaterialen van onze vestigingen in Nederland, België en ons (buitenlandse) telersnetwerk.

Wij vragen:

 • Een afgeronde mbo-4-opleiding, bij voorkeur in de richting van Commercie.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Affiniteit met AGF en ervaring met verpakkingsmaterialen is een pre.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van in en/of verkoop.
 • Klantgericht en handig met onderhandelen.
 • Doelgerichtheid en resultaatgericht,
 • Je werkt makkelijk samen, bent flexibel, stressbestendig en besluitvaardig.

Wij bieden:

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Uitstekende mogelijkheden voor verdere ontplooiing.
 • Een prima werksfeer in een informeel bedrijf.
 • Werken voor de grootste retailer van Nederland.

Een online assessment maakt deel uit van de procedure.

Wij zijn:
Bakker Barendrecht is een van de grootste internationale groente- en fruitbedrijven van Nederland. Met ca. 700 medewerkers in Nederland doen we er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Naast onze toewijding aan kwaliteit en service, zijn werkplezier en een praktijkgerichte visie de voornaamste redenen van ons succes. Onze diensten omvatten handel, logistieke diensten (o.a. warehousing, verpakken, rijpen, transport) en kenniscentrum. Bakker is onderdeel van het wereldwijd opererende Greenyard (jaaromzet ca. 4 miljard euro) en heeft ook een vestiging in Divisov (Tsjechië) en start een vestiging in België (planning november 2019).

Interesse?
Solliciteer en stuur je cv en motivatie via het online sollicitatieformulier.

Heb je vragen over de functie of over de procedure, neem dan contact op met recruitment op telefoonnummer 0180 – 695 259.

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.bakkerbarendrecht.nl.

Acquisitie naar aanleiding hiervan wordt niet op prijs gesteld!

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres