Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoper VfPf

Bedrijfsomschrijving

Het Vervangingsfonds en het Participatiefonds zijn twee (privaat vormgegeven) zelfstandige bestuursorganen (ZBO’s) en zijn beide Aanbestedende Diensten. De belangrijkste taak van deze stichtingen is om de vervangings- c.q. de werkloosheidskosten die schoolbesturen in het Primair Onderwijs (PO) moeten maken, te verevenen over alle aangesloten schoolbesturen. Hierdoor kunnen deze kosten voor de PO-sector als geheel zo laag mogelijk blijven. Deze taak wordt ondersteund door dienstverlening op het gebied van het terugdringen van ziekteverzuim binnen het PO en de re-integratie van werklozen. Door hun werkzaamheden leveren de fondsen een belangrijke bijdrage aan de continuïteit en kwaliteit van het Primair Onderwijs.

De besturen van genoemde fondsen worden ondersteund door een gemeenschappelijk bestuursbureau, gevestigd in Rotterdam. Bij dit bestuursbureau werken momenteel circa 40 personen. De fondsen hebben de komende jaren te maken met ingrijpende ontwikkelingen en veranderingen, waarbij zij samen met het bestuur en de sociale partners toewerken naar een nieuw stelsel dat tussen 2018 en 2020 zijn beslag moet krijgen.

Functieomschrijving

Inkoper

(fulltime/36 uur)

Wij zoeken:
Voor de afdeling Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een Inkoper. De afdeling Bedrijfsvoering faciliteert de interne organisatie zodanig dat deze zich volledig kan focussen op de klant.
Het is je verantwoordelijkheid om de inkoop voor de organisatie op efficiënte wijze te organiseren en hierover op operationeel en strategisch niveau te adviseren aan het management
Je draagt zorg voor het opstellen van het programma van eisen en voor het initiëren, regisseren en uitvoeren van (enkelvoudig onderhands tot Europese) aanbestedingen. Uiteraard bewaak en monitor je gemaakte afspraken en stuur je bij waar nodig.Tevens ben je verantwoordelijk voor het contractmanagement binnen de fondsen en adviseer je ten aanzien van contractportfolio’s (inclusief Service Level Agreements).Aangezien het Vervangingsfonds en het Participatiefonds bezig zijn met een professionalisering van de inkoopfunctie, werk je ook aan (een verbetering van) gestandaardiseerde processen, werkwijzen, monitoring en templates ten aanzien van de inkoop.

Functie-eisen

Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal 3 jaar aantoonbaar ervaring met Europese aanbestedingen. Je beschikt bij voorkeur over Nevi 1 en Nevi 2. Tevens beschik je over kennis van de huidige en binnenkort vigerende wet- en regelgeving omtrent aanbestedingen.

De competenties pro-activiteit, plannen en organiseren, klantgerichtheid en samenwerken zijn op jou van toepassing.

Goede contactuele vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn van groot belang om deze functie vorm te geven en om aansluiting te vinden bij de budgethouders (managers en projectleiders). Je hebt veel positieve energie en geduld om verbeteringen tot stand te brengen.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende baan in een interessant werkveld met professionele collega’s. Wij bieden een dienstverband aan voor de duur van een jaar. Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 4.574,04 (schaal IX APG) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, exclusief 8% vakantietoelage en 7,45% eindejaarsuitkering. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Voor algemene informatie kun je op onze website terecht via www.participatiefonds.nl en www.vervangingsfonds.nl of bij mevr. Willems (Manager Bedrijfsvoering) dan wel dhr. Sitskoorn (Inkoper) op 010-2177640. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij het secretariaat van CAOP, dat het werving- en selectietraject begeleidt, via 070 376 5828.

Solliciteren op de vacature
Ben jij een professionele Inkoper, resultaatgericht en met oog voor de klant? En heb jij de kennis en ervaring om aan deze functie vorm te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou.Kandidaten die geregistreerd staan in het doelgroepenregister/participatiewet worden met nadruk uitgenodigd te solliciteren.
Laat voor 29 mei 2016 je sollicitatiebrief en CV achter op de sollicitatiepagina door te klikken op de Solliciteer button. De eerste gespreksronde vindt plaats op 8 juni 2016. De tweede gespreksronde vindt plaats op 13 juni 2016. Een capaciteiten- en persoonlijkheidstest maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.Een aanstelling vindt plaats bij het Vervangingsfonds. Daarvoor is de afgifte van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bezoek www.vervangingsfonds.nl voor meer informatie over de vacature Inkoper VfPf of solliciteer online op de vacature Inkoper VfPf.

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link