Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Inkoper/contractmanager 32-36 uur per week

Functieomschrijving

Zet jij jouw talenten graag breed in en voeg jij direct waarde toe aan de ontwikkeling van de functie inkoper/contractmanager én de ontwikkeling van ons Facilitair Bedrijf?

Het Facilitair Bedrijf is een ondersteunende en adviserende regieorganisatie die waar gewenst het primaire proces en andere organisatieonderdelen ondersteunt. De afdeling is volop in ontwikkeling waarbij een verschuiving heeft plaatsgevonden van traditionele inkoop naar contractmanagement. In de intermediaire rol tussen enerzijds teams, management en ondersteunende diensten en anderzijds de leveranciers (business partners) speelt het Facilitair Bedrijf een contracterende en kennisinhoudelijke rol. We streven er naar om hoogwaardige partners in de markt te zoeken en daarmee een duurzame samenwerking op te bouwen die waarde toevoegt aan het leven van onze bewoners. De eigen regie van teams is hierbij belangrijk.

Jouw aandachtsgebied als inkoper/contractmanager omvat een breed terrein van activiteiten. Je adviseert de teams, het management en de ondersteunende diensten bij het verwerven van exploitatie- en investeringsgoederen en diensten tegen de juiste condities, waaronder kwaliteit en prijs. Je vervult de rol van projectleider bij inkooptrajecten of neemt deel als adviseur. Samen met de interne klant stel je specificaties op waarin technische, functionele en kwaliteitseisen worden vastgelegd. Je beoordeelt binnen inkooptrajecten ontvangen offertes, stelt offertevergelijkingen en kostprijsberekeningen op, onderhandelt met de business partners, stelt(raam)overeenkomsten op en draagt zorg voor de afwikkeling van contracten.

Tot slot fungeer je als vraagbaak voor zowel interne klanten als directe collega’s voor al hun vragen met betrekking tot wet- en regelgeving op het gebied van inkoop en contractmanagement. Je signaleert ontwikkelingen en knelpunten binnen je vakgebied en doet voorstellen voor aanpassingen van de dienstverlening, procedures en werkprocessen.

Functie eisen
Wij vragen

  • Je hebt kennis van inkoop en contractmanagement op HBO-niveau.
  • Je hebt werkervaring in een facilitaire (inkoop)functie, bij voorkeur in zorg.

Inschaling
Wij bieden

  • Een interessante en afwisselende baan van 32-36 uur per week. De uren worden voorafgaand aan indiensttreding in overleg vastgesteld.
  • Bij aanstelling een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Ook met jou streven we naar een duurzame relatie dus verlenging en uiteindelijk een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden.
  • Een salaris van min. €2.574,- / max. €3.798,- (FWG 55) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Ook de overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Je werkt in een relatief klein inkoopteam waarin je jouw toegevoegde waarde grotendeels zelf kunt vormgeven.
  • Ruimte voor scholing en ontwikkeling.
  • Een meerkeuzesysteem om zelf je arbeidsvoorwaarden te kiezen, denk bijvoorbeeld aan het fietsplan, contributie sportvereniging, extra vergoeding reiskosten, extra verlof en de pc/laptop/tablet/smartphone-regeling.
  • Een fantastische werkplek; landhuis ‘t Amelink op locatie ’t Bouwhuis in Enschede, een cultureel erfgoed!

Bijzonderheden
Informatie en sollicitatie
Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie bel je met Bas van de Moosdijk, manager huisvesting en facilitair bedrijf: 06 112 297 36.

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Voorrang
De vacature staat zowel in- als extern open. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Informatie over De Twentse Zorgcentra
Algemene informatie over De Twentse Zorgcentra kun je vinden op onze website www.detwentsezorgcentra.nl

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres